Slovo od blogmasa 2022 Blogmas#24

 Danes je zadnji dan blogmasa. Ja letos je bilo resnično zelo naporno, saj sem pisala za 2 bloga. Morala sem narediti 48 objav. Opremiti s slikami in barvami. 

Res sem se namučila. Vem, da ti je letošnji blogmas bil všeč. Tudi meni je bil!! Vreden je bil vsakršnjega truda, ki sem ga vložila vanj. Letos sem se resnično zelo potrudila in objave so bile napisane za več dni v naprej to objavo sem v bistvu napisala na rojstni dan moje mami 19.12.2022. Zato ja res je veliko v naprej. Kar je zame velik napredek. 

Na tej točki pa te moram spomniti, da se z novim letom začne novost. Kaj si že prebral/a. Če si se za to odločil/a mi to prosim povej v komentar ali na družbena omrežja. Vesela bom, če se odločiš za to krasno priložnost. Sama bi si jo res želela imeti pa je nisem imela, zato jo ponujam tebi. 

Osvežim kak je ta novost? 

Evo tukaj je osvežitev: Možnost imaš pisati za moj blog kako objavo po tvoji izbiri. Rabiš me kontaktirat in mi povedat o čem bi pisal/a. Potem pa te vodim, da bo objava taka, kot more bit. Ko jo napišeš tako kot more bit pa jo jaz objavim na svojem blogu. Glavna tema mojega bloga so hobiji. Tu spada bolj, kot ne vse, zato imaš res veliko izbire o čem lahko pišeš. 

Pogoji za sodelovanje z mano so: 

  • Volja do pisanja, 
  • Zanimanje za pisanje, 
  • Spoštljivost, 
  • Prijaznost, 
  • Prilagodljivost, 
Če bi rad/a postal/a moj/a učenec/ka mi piši na gmail: karla.orazem@gmail.com ali na družabna omrežja. 

Za več informacij se mi tudi javi ali na gmail ali družbena omrežja. 

Skoraj bi pozabila želim ti vesel božič. 

Se beremo v naslednji objavi po božiču čez 4 dni. 

Komentarji