Razmišljaj pozitivno!! Blogmas#12

Ta misel: Tako ali tako moram razmišljati, zakaj torej ne pozitivno?? Me je spomnila na to: 
Nekaj me zanima: Ali smo ljudje res tako črnogledi? 

Vedno k poskusim na lastno situacijo gledati pozitivno me nekdo zabije, da nimam prav. Zakaj?? 

Mogoče pa bi rada gledala pozitivno na nastalo situacijo, ker je to edino, kar mi v tem času ostane. Temu se reče upanje. Samo upanje mi je ostalo, da v tem svetu v katerem živim nekaj naredim. 

Verjameš ali ne nikoli se nisem bunila, ker nimam službe. Ja okej mogoče mi je blo hudo, ker imam veliko manj kot nekateri, ki se mučijo. Vseeno pa se trudim po svojih močeh. 

Iščem nove načine, kako priti do denarja brez, da bi mi nekdo ukazoval kaj morem narediti in do kdaj in, da sem v prevelikem stresu. Tega nočem!! 

Poskusila sem že veliko služb, a so se vse končale, nekatere celo po enem samem dnevu in to na zadnjih 5 poskusih, da bi jo dobila. 
In ko se ti to tolikokrat ponovi si rečeš ali, da si popolnoma nesposooben/a ali pa na to gledaš iz druge strani tako kot to počnem jaz!! Gledam na to, kot na znake, da mi klasična služba ne odgovarja zakaj bi se potem slilila v nekaj k mi ni všeč?? 

Ne bom se dost je blo trpljenja zdaj je čas za moje sanje. No za moje naslednje sanje. Zakaj bi se ozirala nazaj in se spraševala zakaj me niso vzeli, če pa je bilo vse nad pričakovanji. Ja ne vem in me tud ne zanima, ker nihče ni dal pojasnila zakaj me niso več poklicali. 

Zato pa pravim, delam zase. 

Moj oči on je imel težave, če me že nekaj časa spremljaš to veš. En dan mu je nek moški reku: Prvo zase potem za druge in on si je reku okej prav bom prvo zase in potem za druge. 

Pa je šel vozit stare ljudi po mestu in širši okolici pa mu en dan reče gospa, ki bi res rabila to pomoč: Ja zakaj pa stare babe okoli voziš?? 
Delo je bilo prostovoljno on je smo hotel pomagati, ampak očitno niti to ni več cenjeno, kot je bilo. 

Tudi jaz sem leta 2020 na vso moč poskušala dobiti službo in sem ponujala tudi prostovoljne reči ampak me vseeno nihče ni hotel vzeti. Zakaj res ne vem!!! Ampak očitno niti to ni dovolj torej kaj naj še naredim drugega, kot enostavno obupam in začnem delati zase??? 

Zato sem začela bolj delati na svojem blogu in se učiti programiranja in blenderja pa tudi očiju sem povedala za turistično kmetijo. Da bova oba lahko delala samo še zase!!! Pri nama dela ne zmanjka, če bi rad pomagal si dobrodošel/a. 

Vem, da sedaj razumete zakaj raje sledim sanjam, kot pa grem v navaden šiht, ker mi očitno ni usojen in ker ne morem nič narediti, da bi me vzeli. Je pa tud dost majhen kraj. Tako, da brez afnarij in če bi rad povedal/a kritiko jo daj na kulturen način!!! In brez negative hvala!!! 

Se beremo spet jutri!!

Komentarji