Moj zimski dan Blogmas#17

 Danes ti povem zimsko jutranjo rutino. 

Moj dan se začne ob 7h-8h zjutraj. Najprej naredim in objavim objave za tekoči dan tako, da ti povem, da je nova objava na mojem blogu. 

Ko to naredim grem v kopalnico narediti nego obraza. Nato se spokam v kuhinjo in naredim zajtrk ter kavo, ki jo naredim v lonček-termovko, ker sama včasih pozabim na to, da imam kavo in se blazno hitro ohladi. Tam pa kava ali čaj ostane toplo še kake 4h. 



Med zajtrkom na youtube gledam posnetke ljudi, ki so programerji in snemajo svoje dneve. Po njem pa se posvetim blogu in pogledam oglede prejšnjega dne in napišem kako novo objavo, če nimam ideje jo poiščem. 

Kmalu imam kosilo. in moje jutranje rutine je konec. Postopek se ponovi, ker med kosilom gledam youtube. Potem pa grem ponovno pisati blog, če sem dopoldne iskala ideje sem jo do sedaj že našla. Zato napišem objave (eno ali dve). Nato pa grem gledati serije in dati možgane na pašo, ker sem bila danes res pridna in sem naredila veliko. 

To počnem do 16h, ko grejo kure spat in moja naloga je, da jih zaprem (zaščitim pred morebitnim prihodom lisice). Potem pa nadaljujem z gledanjem serij. Okoli 21h pa se odpravim spat. 

Tako nekako poteka moj dan pozimi. 

Se beremo spet jutri!

Komentarji