Moj prvi božič Blogmas#21

 Danes ti povem kako sem preživela svoj prvi božič. 

Verjetno misliš, da je bil zelo lep in krasen. Na žalost ni bilo tako.

Zgodba se začne Decembra leta 1999(stara sem bila 9 mesecev), sem hudo zbolela, zato sta me starša peljala v najbližji zdravstveni dom, k moji zdravnici (ta ista zdravnica je danes tudi moja osebna zdravnica). Ko sem prišla k njej sem njeno črno majico pobarvala na belo (no nisem najbolj ponosna na to ampak sem jo pobruhala ups), tako je odkrila, da imam Rotavirus. To je smrtno nevarna bolezen za otroke moje starosti. Takoj me je napotila v UKC Ljubljana, a ker niso imeli na voljo rešilcev je bila prava sreča, da je moj oči imel izpit za avto (in tudi avto sam). Pri priči naju je z mami spakiral in že smo leteli v UKC Ljubljana, ker pa so rekli, da če bi me oči pripeljal 5min kasneje bi lahko umrla. 

Sedaj ti je verjetno že jasno, kako sem preživela svoj prvi božič. 

Ja tako je v bolnišnici sem se borila za svoje življenje in, kot vidiš sem borbo dobila, ker sem še vedno tukaj s tabo. 

Rada pišem ta blog in čeprav je kdaj zelo naporno in ne vem kaj bom napisala se še vedno splača pisati zate in ti tako polepšati kak dan. Mogoče ti dam kdaj kako motivacijo (dam jo tudi sebi, ko berem kako staro objavo), ali pa ti povem kaj, ker še ne veš. Skratka v tem res uživam! 

Neglede na to, da svojega prvega božiča nisem preživela tako, kot ga nekateri no večina, sem vesela, da sem danes živa in, da ti pomagam pri tvojih težavah oz. vsaj povem kaj lahko narediš, da ti bo lažje. 

To je bilo vse za danes, če bi mi rad/a povedala kaj mi piši v komentar, drugače pa se beremo spet jutri!!

Komentarji