Kako napisati svoj blog? Blogmas#22

 Danes ti povem pet ključni korakov za pisanje svojega bloga. 

1. Ideje: Če nimaš idej je zelo težko kaj napisati. Imej kak zvezek, ker si boš zapisal/a ideje. Jaz imam kar dva. En je za slovenski blog drugi je za angleški blog. Imam pa tudi enega z zapiski za blog in enega za cilje za blog. 

2. Niša: Izbira teme je zelo pomembna, če ne boš vedel/a o čem pisati, kako misliš, da bojo potem to drugi brali? Ne rabiš si izbrati teme o kateri veš vse ali ne veš nič. Izberi si temo in to temo še malo povečaj. Ker več, ko lahko o neki temi napišeš bolje je. 

3. Izbira platforme: Jaz obožujem Blogger, ker ne samo, da velik prihranim ugotavljam, da ima veliko nekih možnosti za katere ne vem, da obstajajo. Z njegovo pomočjo bo tudi moje programiranje enkrat veliko boljše. 

4. Vztrajnost: Če nehaš pisati blog je to samo slabo. Jaz sem vztrajala. Zakaj, ker več sem pisala več je bilo ogledov. Ja pridejo dnevi, ko je ogledov manj. Pridejo pa tudi dnevi, ko jih je več. Če hitro odnehaš potem je bolje, da ne pišeš bloga. Ker blog rabi konstantno kakšne posodobitve. Saj vidiš pri meni vedno kaj novega.

5. Razlogi zakaj bi rad/a pisala blog: To moreš pa sam ti razmislit sam/a pri sebi. Jaz vem zakaj pišem blog in vem kam grem, čas je, da to ugotoviš tudi ti!. 

Si se sedaj odločil/a pisati blog?? Ali pa rabiš pomoč pri idejah ali promociji?? Prišel/a si na pravi naslov jaz ti lahko pomagam. Vse kar moraš je samo najti me na družbenih omrežjih in mi pisati. Potem pa takoj začneva. Veselo na delo!!1 


Z tabo, ki pa se tega po teh super razlogih nisi odločil/a pa se spet beremo jutri!! 

 

Komentarji