Kako jaz pišem voščilnice? Blogmas#7

 Danes je nov dan. Odločila sem se, da ti povem kako jaz pišem voščilnice po korakih. 

1. korak: Izberi ali naredi voščilnico: Pomisli na osebo za katero bo in nato jo z ljubeznijo in božičnim vzdušjem naredi ali pa jo kupi v trgovini. Pomembno je, da je voščilnica namenjena ravno osebi kateri bo poslana. Med izbiro misli na to osebo!!! Če ji/mu ne bo všeč boš imel/a uničen božič, zato si vzemi čas! 

Dajem svoj primer: 



2. Korak: Pozdrav: Sama, če pišem domačim napišem Draga mami! ali Dragi oči! ali pa celo Draga Teta! ali pa samo po imensko Draga Pika. 

3. Korak: Besedilo: Tu vedno rada uporabim pozitivne misli, ampak ne katere koli. Vedno za njih pobrskam po internetu in seveda med tem mislim na osebo kateri bo to namenjeno. Misli ne rabijo biti za božič lahko so katere koli. Izberi samo eno, ki te spomni na osebo, kateri pišeš voščilnico naj bo namenjena samo tej osebi ne ponavljaj iste misli še pri drugih!!!

Moj primer: 

Dragi prijatelj! 

Življenje ni lahko za nikogar. A kaj potem? Ohraniti moramo vztrajnost in zaupanje vase. Verjeti moramo, da smo za nekaj nadarjeni, in to uresničiti za vsako ceno. 

Vesel božič, naj se ti drugo leto uresničijo tvoje sanje!! 

 

Lep pozdrav,                                               

Mavrična Eva

Tako bi izgledala moja voščilnica za nekoga, ampak to je samo primer!! In moji 3 koraki do odlične voščilnice. Gotovo so ti moji nasveti pomagali, da bojo tvoji bližnji imeli res krasen božič. Priznam misel sem malo priredila, izpustila sem eno besedo, ki se mi je zdela preveč. Kot vidiš je izpadlo odlično. 

Tako moje današnje objave je konec! 

Pusti kak komentar! Hvala !!!

Beremo se spet jutri!






Komentarji