Kaj sem se letos naučila? Blogmas#16

 Danes povem kaj sem se novega naučila letos. Kaj planiram za naslednje leto pa v posebni objavi, ki pride kmalu. 

1. Programiranje: Ja to sem se začela učiti že lani a sem letos nadaljevala in se naučila še več o njem. Kar je novega, ker pri programiranju je vedno kej novega. Najbolje pa je, da se učenje nikoli ne konča, kar je top. Pa še logično je. 



2. Blender; ne veš kaj to je?? Ni panike ti povem. To je orodje, ki se uporablja za izdelavo predmetov v 3d. Z njim delajo animirane filme. Ima zelo veliko možnosti in res traja, da se ga naučiš tako, kot programiranja. 



3. Blogger; To ker mam svoj blog, letos sem odkrila veliko novih funkcij in veliko jih še bom in tako, bo tudi moj blog no moja dva bloga precej boljša. Komaj čakam, da pridejo novosti. 

4. Kmetovanje: Letos je moj oči ponovno naredila kmetijo iz moje hiše, kot veš sem začela delati na turistični kmetiji. To se je moglo narediti, da sedaj lahko delam na svoji turistični kmetiji. O njem sem izvedela precej več. 



5. Uporaba družbenih medijev: Vem to bi mogla že vse znati a vedno se lahko naučiš še kaj. Tudi o njih sem se kaj novega letos naučila. 

Za danes je to vse. Bereva se spet jutri!!! 

Komentarji