Življenje je gledališče?

 Danes bom govorila o tem kako dobesedno vsi igramo. 

Vem sliši se za lase privlečeno a ni. Resnično je tako. Ljudje se tega samo ne zavedamo. A veš k maš tok različnih prijateljev in vsak ma neko svojo osebnost in se z njimi meniš na drugačen način. 

Torej vedno igraš v svojem življenju. A pa k greš na razgovor za službo igraš, da si super oseba in, da vse obladaš, ker si res želiš dobiti službo. Drugače, kot z igranjem ti to ne bi moglo uspeti. Šele čez kak mesec se vidi tvoj pravi obraz. Pa seveda tudi njihov, ker vedno ko prideš nekam na novo so vsi ful prijazni in se trudijo, da bi ti bili všeč ali pa se ti studiš, da bi bil njim, čeprav ti nekaj ni všeč. 

Skratka v življenju ves čas igramo, ko si s prijatelji se obnašaš precej drugače, kot ko si s starši ali ko si v službi imam prav?? 

Nikoli ni dolgčas in z nekaterimi osebami bi bolj sproščen z drugimi pa manj. To je krog in vedno se ponavlja eno in isto. Se spomniš občutka, ko ti je všeč neka punca ali fant?? Rad/a bi, je tako tudi iz strani nekoga drugega. Ne samo iz tvoje. Takrat narediš vse kar je v tvoji moči, da ti ta punca ali fant, data tisto malo pozornosti in da te seveda sploh opazi. 

Zato imam sama rada gledališče, ker to že itak počnem je pa res, da so tam neka čustva precej prisiljena in med igralci mora biti vsaj res dobro prijateljstvo drugače je težko tako dobro igrati, da si v nekoga zaljubljen. 

Meni bi bilo zelo težko poljubiti nekega soigralca, s katerim sem samo prijateljica. Tega res ne bi mogla. Si ne predstavljam kako bi to izgledalo. 

Življenje vsekakor je gledališče opazuj tok svojega življenje in kmalu boš ugotovil/a, da imam prav. 

Če te kar koli zanima, mi piši v komentar in ti odgovorim. Se beremo spet naslednjič, do takrat pa bodi super in se ne pozabi naročiti na novice. Če si na telefonu ali tablici, je ta možnost spodaj pod objavo. Če si na računalniku, vidiš to možnost na desni strani. Naročnina je for free - brezplačna!!! Tako kot Youtube!!

Tako, prišli smo do konca današnje objave. Upam, da vam je bila všeč in boste moj blog z veseljem brali še naprej. ;)


Komentarji

  1. Z napisanim se zelo strinjam. Dostikrat moramo skriti kakšno šibko točko in nekoliko prilagoditi resnico, da smo sploh upoštevani. Čeprav pa tega ne sme biti preveč, sicer se kaj kmalu pokaže prava slika.

    Obstaja neka ocena, da v partnerskih odnosih prave lastnosti pridejo na plan po treh mesecih, verjetno pa je tudi za vse ostale stvari tako. Morda kdaj ne škodi biti, če se narediš malo bolj skromnega in potem pokažeš več, kot pa da obljubljaš nekaj, česar ti potem ne uspe realizirati.

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar