Uspeh je mogoč!

 Danes bom govorila o uspehu in o tem zakaj vztrajam pri svojih sanjah. 

Ta misel mi je dala malo misliti ampak tebi bo dala še bolj misliti. 

Uspeh je nagrada za tistega, ki nikoli ne odneha!

Resnica je, da ljudje prehitro obupamo. Enostavno se nam zdi, da nekega cilja ne bomo dosegli. Mogoče imaš prav. Ne boš ga dosegel/a, če boš počela nekaj, kar od tebe hočejo ali zahtevajo drugi (starši, stari starši vrstniki, ...). 

Morem ti povedati sama imam super moč. Zdi se mi kar malo nad naravna. Pravim si boginja sreče, saj imam, ko si nekaj resnično iz srca želim to moč, da se to zgodi. Ko bi nekaj rada si moram to želeti iz srca in duše v nasprotnem primeru torej, če to od mene pričakuje mami ali oči moda moj stric ta moč ne bo delovala.  Ker si tega ne želim jaz ampak si moji bližnji. 

Moč torej deluje samo, ko si samo to želim iz srca in duše. Verjemi mi tudi ti imaš to moč!!! Mogoče za njo še ne veš, ampak če boš svoje misli usmeril/a v sanje oz. v nekaj kar te resnično veseli potem boš sleko prej videl/a, da imam prav, ker vsi v sebi nosimo to moč. 

Namesto, da rečeš joj a je lahko ta dan še slabši??? Reci a je lahko ta dan še boljši?? Garantiram ti da bo postal boljši!! Resnično sama sem to preizkusila in res se je zgodilo. Priznam saj nisem mogla verjeti, da se je to zgodilo ampak se resnično je poskusi tudi ti!

Sedaj pa nazaj name: Sama tudi iz tega razloga sledim sanjam, ker vem kako se bom počutila ob zmagi. To je neverjeten občutek. Mogoče ga poznaš tudi ti. Rada imam ta občutek in vedno sem naredila vse kar je bilo v moji moči, da sem sledila sanjam. Useeno mi je bilo ali bom za njih delala in naredila 1000x več korakov ali uložila 100000% več, kot vsi ostali. Useeno mi je za to!! Ker vem kaj hočem in to bom dosegla mogoče bo trajalo dlje. 

Primer ta blog, ki ga ravno bereš. Začela sem ga pisati 5.5.2019 služiti pa je začel zadnji teden v Avgustu letos. Ja trajalo je več, kot 3 leta, da sedaj končno služi. Ja denarja ni veliko useeno pa je meni vredna beseda SLUŽI. Tudi moj drugi blog v angleškem jeziku služi. In to po 3h mesecih pisanja. Meni je to mali uspeh za velik cilj. Vsekakor pa to ne bo edini vir prihodka. Imam še narediti svojo revijo (rabim ljudi, da mi pomagajo pisati članke in lektorirati), rada bi tudi imela turistično kmetijo doma. Mam veliko želja in uresničila bom svoj cilj!!!1 Neglede na vse!!. 

Se spomniš kaj pravi Gargamel v smrkcih?? 

"Ubil vas bom smrkci pa tudi če potem takoj umrem" 

Enako pravim jaz za moje cilje uresničila jih bom pa tud, če potem takoj umrem!!!  Tako bi morali po mojem govoriti vsi na tem svetu in to je tud namen mojega bloga. Dati motivacijo meni in tebi, ki to bereš. Vem, da sem ti pomagala sedaj pa sledi sanjam in se ne sekirat kaj o tem mislijo drugi. Ni važno kaj mislijo drugi ampak kaj misliš ti!

Če te kar koli zanima, mi piši v komentar in ti odgovorim. Se beremo spet naslednjič, do takrat pa bodi super in se ne pozabi naročiti na novice. Če si na telefonu ali tablici, je ta možnost spodaj pod objavo. Če si na računalniku, vidiš to možnost na desni strani. Naročnina je for free - brezplačna!!! Tako kot Youtube!!

Tako, prišli smo do konca današnje objave. Upam, da vam je bila všeč in boste moj blog z veseljem brali še naprej. ;)

Komentarji