Turistična kmetija 1.Del

 Kot veš imam cilj doma imeti turistično kmetijo. 

Iskreno ta plan imam že nekaj mesecev. Do danes sem delala na tem cilju in imam nekaj reči, ki sem jih že naredila. 

Za začetek sem to povedala svojemu očetu, ker se to seveda tiče tudi njega, saj je kmetija v njegovi lasti. On je za predlog takoj zagrabil zato sva že junija letos odšla na dolensko po nekaj kur natančneje 9 kur. 

Sedaj imava jajca in kurnik. Nekaj mesecev kasneje pa je moj oči dobil klic, ter grožnje, da bo neka oseba dala 3 piščančke in mamo kuro lisici, če jih ne bo nihče vzel. Seveda tega z očijem nisva mogla narediti zato sva jih šla iskat. Kure pa niso navadne, so turške malo manjše od običajnih. Ampak so zelo prisrčne. 

Doma imam tudi skedenj in spomladi sem si zaželela, da bi tam imela tudi seno, ravno iz te ideje se je potem porodila ideja o turistični kmetiji. Seno sem dobila kak mesec 2-3 kasneje a sem vseeno ga. Za kar sem res vesela. 

Pogledala sem si tudi pogoje za turistično kmetijo razmislila o ponudbi in ugotovila, da imam ogromno možnosti pa tudi, če bo to na koncu samo poletna atrakcija. Mislim, da bi lahko veliko zaslužila o zneskih ne bom sedaj govorila, ker jih ne poznam. 


Rabim samo še nekaj kapitala, da dobim še nekatere živali in opremo zanje, ter da uredim hišo in njeno okolico, da bo vse tako urejeno, kot more bit. Koliko kapitala rabim še ne vem, vem pa da ga bi znalo biti kar precej. Kako ga bom dobila kdo ve nekako že, če ne drugače pa tako, da bom prek računalnika nekaj naredila in zato dobila plačilo. In iz tega bom potem živela in imela dovolj kapitala, da naredim to super kmetijo malo ampak odlično. 

Če te kar koli zanima, mi piši v komentar in ti odgovorim. Se beremo spet naslednjič, do takrat pa bodi super in se ne pozabi naročiti na novice. Če si na telefonu ali tablici, je ta možnost spodaj pod objavo. Če si na računalniku, vidiš to možnost na desni strani. Naročnina je for free - brezplačna!!! Tako kot Youtube!!

Tako, prišli smo do konca današnje objave. Upam, da vam je bila všeč in boste moj blog z veseljem brali še naprej. ;)


Komentarji