Igre- Nova vrsta objav!

Ko imam le čas igram igre. Rada jih igram in ob tem se ne samo zelo zabavam, ampak se tudi veliko naučim. Med drugim se z igranjem iger učim angleškega jezika. Izboljšujem svoj spomnim in razmišljam logično. Ja prav si prebral/a. Igranje iger ni samo za otroke tudi moja mami jih igra, ker rabi urit svoje možgane in to ji resnično pomaga. Noro kdo bi si mislil, da bo igranje iger tako vplivalo na današnjo mladino in odrasle. 

Res mi je zanimivo, ker je igranje iger zabaven način učenja. Vse več je iger, ker se da veliko naučiti. Obstajajo igre, ker se učiš iskanja tujih besed in tako spoznavaš kaj pomenijo oz. kako se kakšna beseda napiše, lahko v tujem ali slovenskem jeziku. 

Mene to resnično fascinira. pomaga mi, da se zabavam in veliko novega naučim. Tu je dokaz o pozitivnih učinkih igranja iger: Pozitiven učinek igranja iger!

Sedaj pa ti povem katere 3 igre najraje igram sama. Na prvem mestu je seveda Roblox. 


Če ga ne poznaš. To je ameriški app in je v celoti v angleškem jeziku. Tam se učim tujega jezika in se zabavam važno je poznati osnove in potem samo igraš. Obožujem različne igre. App ima v sebi več, kot le eno samo igro. Lahko bi se reklo, da je v njem toliko iger, kot si jih sam/a ne moreš zamisliti in najbolj mi je všeč, da jih nikoli ne zmanjka. Še bolj pa mi je všeč, da imaš dodaten app, ki se imenuje roblox studijo, ker imaš dejansko možnost narediti svojo igro in z njo seveda zaslužiti. Tako bi lahko tudi ti imel/a svojo igro na tej platformi. Se sliši zabavno in zakon??? Meni se najbolje pa je to, da je ta možnost brezplačna!!!! Tako je sam lahko narediš igro in jo objaviš na platformi zaslužiš denar in uživaš svoje življenje tako, kot želiš. Seveda pa se prej rabiš naučit, kako roblox studijo deluje. Nič bat vsa navodila so na internetu!!! Sama bom tako igro tudi naredila pa seveda ne bom ostala le pri eni igri!! Ko jo bom naredila te obvestim. 

2. Najljubša igra k jo rada igram je Minecraft: 


To igro gotovo poznaš. Veliko ljudi jo igra. Meni je všeč, ker je treba preživeti nimam veliko izkušenj zato je to zame velikokrat ovira in večinoma skoraj umrem, ker nekako večinoma ne najdem dosti ovac rabim 3, da lahko potem naredim posteljo in ne umrem. To je zame velik izziv. Imam pa rada izzive in všeč mi je ko lahko gradim stvari, Sem kreativen človek in to je res zakon. 

3. Igra, ki jo igram je The sims 4


Ta igra je ne samo igra je tudi zgodba in sama lahko vplivam na potek te zgodbe. To mi je resnično zelo všeč. V tem uživam zgodba pa se kdaj, ker nisem pozorna odvija tudi brez mene. Všeč mi je, da lahko simse pustim same in potem oni sami poskrbijo zase in jaz ne rabim kaj dosti narediti. 

To je bil moj seznam najljubših iger. Če te zanima seznam mojih najljubših iger v roblox  pa tudi povej in, ko bo nova priložnost ti bom povedala, katere igre so mi tam najbolj pri srcu in zakaj. 

Če te kar koli zanima, mi piši v komentar in ti odgovorim. Se beremo spet naslednjič, do takrat pa bodi super in se ne pozabi naročiti na novice. Če si na telefonu ali tablici, je ta možnost spodaj pod objavo. Če si na računalniku, vidiš to možnost na desni strani. Naročnina je for free - brezplačna!!! Tako kot Youtube!!

Tako, prišli smo do konca današnje objave. Upam, da vam je bila všeč in boste moj blog z veseljem brali še naprej. ;)

Komentarji

  1. zelo odličen blog všeč mi je vse kar si napisala odlično lp marko urbančič tvoj prijatelj na igre123

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar