Uresničene sanje - Bloganje

 Danes ti bom povedala, da so se mi uresničile sanje. Že 2 v mojem življenju. A, ker so se tiste mogle končati (mogoče samo začasno ali pa celo za vedno), sem seveda mogla imeti več, kot ene sanje. Sanje, ki jih imam že skoraj od začetka bloganja. 

Te sanje so bile, da moje bloganje postne moja služba oz. za začetek, postne nek dodaten vir zaslužka. To se je zgodilo nekaj dni nazaj. Saj mi je google končno odobril moj blog za prikazovanje oglasov. 

Koliko zaslužim bom govorila kdaj drugič. 

Bistvo je, da moje bloganje od tega dne dalje ni več hobi ampak posel. Da razjasnim še eno stvar. Služim od obeh blogov, ki jih imam!!!! Torej od tega, ki ga ravno bereš in tudi tistega v angleškem jeziku. Zaslužek pa dobim od obeh skupaj!!!

Skratka ne morem ti opisati kako zelo sem vesela, da mi je to končno uspelo. Povem pa lahko, da zaslužek za enkrat ni visok. Kar je logično glede na to, da imata oba bloga prejšnji mesec samo 1000 ogledov. A sem vesela vsakega centa, ki ga dobim. Več bo ogledov več bom zaslužila. Seveda bom oglede pridobila postopoma. Na žalost ne morem do tega priti čez noč. 

Imam pa veliko planov kako to izvesti. Uspelo mi bo!!! 

Za konec bom rekla samo še to: Nikoli si nisem mislila, da se bo to resnično zgodilo. Vem govorila sem, da se bo ampak nisem vedla, če se bo zares in zdaj, ko se je resnično ne morem verjet, da se je. 

Sem si pa to zaslužila, zato uživam v tem, da sem do danes, ko sem stara 23 let uresničila, kar dvoje sanj. Svojih lastnih sanj. Imam res veliko srečo. Mnogi ne uresničijo niti enih v svojem celem življenju. 

Če te kar koli zanima, mi piši v komentar in ti odgovorim. Se beremo spet naslednjič, do takrat pa bodi super in se ne pozabi naročiti na novice. Če si na telefonu ali tablici, je ta možnost spodaj pod objavo. Če si na računalniku, vidiš to možnost na desni strani. Naročnina je for free - brezplačna!!! Tako kot Youtube!! Tako, prišli smo do konca današnje objave. Upam, da vam je bila všeč in boste moj blog z veseljem brali še naprej. ;)

Komentarji