Test covid

 Danes ti povem kaj se z mano dogaja zadnjih nekaj dni. 

Nekaj dni nazaj sva z očijem šla nabirat šipek. Tisti dan pa je močno pihalo zato je mene prepihalo. Posledično sem zbolela. 

Naslednji dan me je samo malo bolelo grlo. Dan kasneje se je stvar še malo poslabšala. Še dan kasneje pa sem imela ponoči vročino in sem se počutila še slabše. Isti dan pa je k meni prišel moj stric in mi prinesel test za covid 19, da se testiram in prepričam, da nimam covida. 

Slika testa: 


Kot vidiš je test negativen. K sreči nimam covida jej. Sem pa prvič sama opravila test in to je res neverjetna izkušnja, za katero upam, da je ne bom nikoli več rabila ponoviti. Nekaj o covidu sem že pisala v objavah iz leta 2020. Takrat sem tudi naredila raziskavo, ki pa je nisem nikoli objavila do konca. Mogoče pa jo kdaj celo bom. (v komentar povej, če bi jo rad/a prebrala). 

Pa naj to objavo izkoristim, da povem kaj si mislim o covidu. Covid je nekaj, kar je manj smrtonosno od Črnih koz, kuge, raka, plučnice. Nekako pa se vsi sekiramo, da bomo zaradi okužbe z covidom umrli. 

Ja do neke mere imamo prav, ampak če smo zdravi, potem se nimamo kaj bati, da bomo umrli. Če pa pogledamo starejše ljudi, ki imajo nešteto bolezni in tablet. Boš kmalu ugotovil/a, da je okužba ali cepljenje za covid dobesedno pika na i. Ali povedano drugače recept za smrt, ker je to ena stvar, ki jim manjka, da umrejo. Ne ker je to res smtonosen virus ampak, ker imajo že od prej težave. 

Ne pravim, da bi rada, da ljudje umrejo daleč od tega. Pravim samo, da je to razlog za njihovo smrt, ker imajo že tako preveč bolezni in ja vsi enkrat umremo. 

To je izključno moje mlenje o covidu. Resnično me boli, da se nihče ne ozira na to, da bi rešili ljudi pred smrtjo zaradi raka. pljučnice ali katere druge bolezni. Ne nas bolj skrbi, da nas bo covid pokončal. 

Ja to ne pelje nikamor s tem končujem današnjo objavo. 

Če te kar koli zanima, mi piši v komentar in ti odgovorim. Se beremo spet naslednjič, do takrat pa bodi super in se ne pozabi naročiti na novice. Če si na telefonu ali tablici, je ta možnost spodaj pod objavo. Če si na računalniku, vidiš to možnost na desni strani. Naročnina je for free - brezplačna!!! Tako kot Youtube!!

Tako, prišli smo do konca današnje objave. Upam, da vam je bila všeč in boste moj blog z veseljem brali še naprej. ;)

Komentarji