Napake

 Danes bom povedala, kaj si mislim o napakah, ki jih delamo ljudje. 

Napake so del našega življenja in niso nič slabega. Iz napak se učimo. Iz njih dobimo tudi izkušnje in se pripravimo na življenje. 

Iz napak vidimo, kaj smo naredili narobe. Najbolje je, da se v napako poglobimo in ugotovimo zakaj se je zgodila, ter kaj bi lahko drugič naredili bolje. 

Sama delam veliko napak, predvsem zato, ker imam samo 23 let in sem bila vržena v odraslost že pri 18 letih. Bolje, da ne veš kake napake sem počela pri 18 letih. Takrat sem se namreč že ukvarjala z financami pa z kuho večerje pa z idejami za večerjo. Sem pa ukvarjala tudi z starši in njihovimi težavami, kar se seveda še danes, ampak takrat je bilo to resnično prehitro. 

Danes sem hvaležna za to, da sem te napake naredila takrat, ker jih danes ne delam več. Okej priznam iz enih se nisem nič naučila in jih delam še vedno, ampak se jih trudim odpravit. 

Prepričana sem, da tudi ti sam pri sebi veš, da delaš ves čas ene in iste napake, ampak ti ni jasno zakaj? In ne veš kako jih odpravit. Ja take napake delam tudi sama. Grozen občutek je k se zaveš joj ponovila sem to napako speeeet. Mislim a ni dost, da sem jo enkrat naredila?? Ne mogla jo bom še 100000x ponovit, da me bo izučilo. Ja saj grem sama sebi na živce. 

Vseeeno pa ne odneham pri tem, da jih delam in, da jih skušam odpravit. S tem, da delaš napake ni nič narobe. Nasprotno mislim, da je dobro delati napake in to ne eno naredi jih 1000 in se iz tega kaj nauči. 

En pregovor ali misel pravi: Ni narobe, če padeš. Ni važno kolikokrat padeš, ampak kolikokrat se pobereš. Torej če padeš se potem poberi še močnejši/a. Prej pa seveda razmisli, kaj je bilo narobe in kaj bi bilo bilo bolje, ter kako boš to izvedel/a.


 Če te kar koli zanima, mi piši v komentar in ti odgovorim. Se beremo spet naslednjič, do takrat pa bodi super in se ne pozabi naročiti na novice. Če si na telefonu ali tablici, je ta možnost spodaj pod objavo. Če si na računalniku, vidiš to možnost na desni strani. Naročnina je for free - brezplačna!!! Tako kot Youtube!!

Tako, prišli smo do konca današnje objave. Upam, da vam je bila všeč in boste moj blog z veseljem brali še naprej. ;)

Komentarji

  1. Poznam še eno dobro misel na temo napak:

    Uči se iz tujih napak. Nikoli ne boš preživel dovolj dolgo, da bi vse preizkusil na lastnih napakah.

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar