Kreg je pozitivna stvar!

Danes ti bom povedala nekaj o prepiranju, ki ni nujno slaba stvar. Pravzaprav je lahko celo nekaj dobrega, pozitivnega. Prepiranje vsi smatramo za nekaj negativnega, nekaj, čemur bi se morali za vsako ceno izogniti. V mojih očeh temu ni tako. Ko sem še bila v internatu, sem imela vzgojiteljico, ki je govorila, da "kreganje" ni nič posebnega. Da je kdaj pa kdaj celo koristno. Prav je imela, prepir običajno nastane, ko nam je vsega dovolj in takrat smo iskreni. 

Pomisli, kdaj si se nazadnje kregal/a?? Zakaj je prišlo do krega?? In kako se je stvar po kregu razpletla?? Ugotovil/a boš, da je bil koristen, saj si povedal/a vse, kar si hotel/a in pri tem nisi bil/a nesramen/a ali pač?? Skratka, prepir je pozitivna stvar!!! Verjemi mi, če bi bili vsi ljudje enaki, se nikoli ne bi kregali. Vedno bi bili srečni in ne bi se rabili prepirati, ker bi o vsem imeli enako mnenje. 

Si predstavljaš kakšen dolgčas bi to bil?? No, jaz si in ni mi všeč. Potem bi verjetno vsi imeli isti poklic, vsi bi počeli iste stvari ...To bi bilo res grozno. Vem, da nihče ne mara prepiranja, zato me zanima tvoj razlog. Je to, kar sem danes povedala o prepiranju, vplivalo na tvoje mnenje o njem?? Ti bo naslednjič, ko se boš kregal/a, to prišlo prav oziroma boš to imel/a v mislih??? Napiši mi to v komentar!!!

Če te kar koli zanima, mi piši v komentar in ti odgovorim. Se beremo spet naslednjič, do takrat pa bodi super in se ne pozabi naročiti na novice. Če si na telefonu ali tablici, je ta možnost spodaj pod objavo. Če si na računalniku, vidiš to možnost na desni strani. Naročnina je for free - brezplačna!!! Tako kot Youtube!!

Tako, prišli smo do konca današnje objave. Upam, da vam je bila všeč in boste moj blog z veseljem brali še naprej. ;)

Komentarji