Izgubljeno delo

 Danes ti povem, kako sem dobila službo, ki se jo potem dan kasneje izgubila in zakaj mi je ta služba bila tako všeč. 

Seveda morem začeti na začetku. 

Kot veš se učim programiranja. Imam pa tudi željo, da se naučim oz naredim svojo lastno igro. 

Skratka spoznala sem osebo moškega spola, ki mi je res pri srcu in je rekel, da mi bo pomagal najti delo. Tega pa se je, kot vidiš iz naslova držal. Resnično mi je zrihtal moj prvi projekt v programiranju, postal pa je tudi moj mentor. Zato delam z njim ali si pomagam z youtube. Seveda, ko je on odsoten, tudi posnetke mi je poslal sam tako, da nič bat. 

Vesela sem ker imam dosti časa in resnično se veselim te nove izkušnje in novih spoznanj na področju programiranja. Se bom vsaj naučila osnov  izdelave računalniške igre. 

Glede fanta pa bomo še vidli mogoče pa bo kdaj moj mož. Zato je res še precej prezgodaj. 

Kaj točno bom počela ti ne smem razkrit. Lahko pa povem, da zna biti zelo zanimivo. Imam pa veliko časa in moj cilj je narediti pred iztekom roka. Torej čimprej, pa to ne pomeni, da bom delala dneve in noči niti slučajno. To samo pomeni, da se bom potrudila narediti kar se da hitro in bo morda potem čas še za kakšne izboljšave. 

Res komaj čakam. Nekaj sem že naredila nekaj pa še bom. Uživala sem, ko sem delala in ob tem sem pogruntala še nekatere druge funkcije in sedaj je lažje in samo še lažje bo. Rada mam, da med tem, ko delam, da se zraven vzporedno tudi kaj naučim. To mi bo pomagalo potem za naprej. Resnično sem zelo vesela. Komaj čakam, da bo projekt končan. Sedaj pa sem izvedela, da z projektom ne bo nič, ker so ga odstranili bedno pa tako se se veselila. 

Če te kar koli zanima, mi piši v komentar in ti odgovorim. Se beremo spet naslednjič, do takrat pa bodi super in se ne pozabi naročiti na novice. Če si na telefonu ali tablici, je ta možnost spodaj pod objavo. Če si na računalniku, vidiš to možnost na desni strani. Naročnina je for free - brezplačna!!! Tako kot Youtube!!

Tako, prišli smo do konca današnje objave. Upam, da vam je bila všeč in boste moj blog z veseljem brali še naprej. ;)

Komentarji