Bo bloganje izumrlo?

Danes bom govorila o bloganju kot o dobrem viru zaslužka. Naj začnem na samem začetku. Na internetu je veliko ljudi, ki ne verjamejo, da je bloganje lahko donosno. Ne razumem, zakaj je to tako težko razumeti. Zakaj bi bilo zaslužiti z blogom popolnoma nemogoče? Sama sem mnenja, da se to vsekakor da. Bloganje je meni namreč pomembno, saj preko svojega bloga ljudje izrazijo svoja čustva, mnenja in zanimanja o določenih stvareh. 

Skratka, zakaj menite, da je bloganje tako nedonosno?? Res ne razumem. Lahko pa povem razlog, zakaj mislim, da je bloganje veliko boljše od npr. delanja videov in podobnega. Bloganje je samo po sebi pisanje teksta. Torej nič posebnega. Ampak tu je "keč". Veliko ljudi rado bere, ker so samo na takšen način lahko v svojem svetu in niso omejeni na svoj vsakdan. Hočem povedati, da se ti z branjem odpre 1001 fantazijski svet. Vsak bralec namreč isto knjigo doživlja na svoj način. Je tako?? 

Če izhajamo iz tega dejstva, mislim, da prav zaradi tega bloganje ne bo nikoli izumrlo. Ker ljudje vse več iščemo po internetu. Zato si ti ali pa kdo drug po nesreči staknil moj blog, saj si v Google vtikal/a besedo bloganje, zaslužek, blogmas, prebolevanje ... In tako si pristal/a na njem. Tako to gre. Če ti je všeč prebrano, se boš na to stran vedno znova vrnil/a. Kmalu ugotoviš, da bi to prišlo prav še tvoji prijateljici/prijatelju in tudi ta potem pove naprej in krog se ne konča. Tako bloganje deluje. 

Je mreža brez konca. Je res, da si morda misliš, da ne boš delil prebranega z drugimi. Sploh ni panike, bo pa nekdo drug. In potem bo šlo naprej. Tako so npr. v zgodovini ljudske pravljice vedno šle od ust do ust in nekdo se je potem končno odločil ter jih zapisal. Zato ti ne rabiš deliti naprej, pusti tistim, ki jim je to resnično všeč.  

Če te kar koli zanima, mi piši v komentar in ti odgovorim. Se beremo spet naslednjič, do takrat pa bodi super in se ne pozabi naročiti na novice. Če si na telefonu ali tablici, je ta možnost spodaj pod objavo. Če si na računalniku, vidiš to možnost na desni strani. Naročnina je for free - brezplačna!!! Tako kot Youtube!! Tako, prišli smo do konca današnje objave. Upam, da vam je bila všeč in boste moj blog z veseljem brali še naprej. ;)

Komentarji