Življenje je risanje brez radiranja

 Prebrala sem to misel in se zamislila. 

To je resnično!!!

Pomislila sem, kdaj sem si nazadnje rekla ta del življenja bi pa res rada zbrisala??

Ja verjemi zgodilo se je. Ampak ta misel me ni ravno spomnila name. Spomnila me je na ljudi, ki ves čas govorijo: "Mi je umrla sestra v vojni ma keri hinavci" 

Ja sej te razumem ni ti useeno za sestro, ampak človek v prihodnosti si to je blo tam tud če bi hotla dobit tvoje starše al sestro al kogar koli od mrtvih ne bi mogla, ker se ne da. Nimam radirke s katero bi lahko zbrisala del lajfa in ga na novo narisala. Težk ti pr tem pomagam. 

Tu je edina rešitev, da enostavno rečeš to je bilo konec je, gremo naprej. 

Ja priznam, da sama velikokrat govorim o preteklosti. A naj bo tu nekaj jasno! 

Ne govorim o preteklosti, ker bi kaj kar sem naredila obžalovala (no okej mogoče kej obžalujem sej kdo pa ne??) večinoma o njej govorim samo zato, da bi ljudje danes razumeli zakaj sem določeno odločitev ali stvar v prihodnosti naredila ali rekla. 

Primer: Zelo sem vesela, da je moj dedi mrtev. Tega zakaj sem vesela, ker je mrtev ne morem razložiti drugače, kot da govorim o preteklosti, ker ga danes ni več med nami (še dobro), ja dejansko ga bom večno sovražila. O dediju pa si več preberi tukaj!   

Resnično me zmoti, ko mi nekdo očita ali reče živiš v preteklosti ni res živim v prihodnosti, če kej živim!

O preteklosti govorim samo takrat, ko morem zaradi razlage lastnih dejanj. In ker kaj obžalujem ali bi rada kaj razčistila sama s seboj pa rabim tretje mlenje. 

Ta misel mi je res dala misliti. Resnično je resnična. Pomisli, kdaj si ti nazadnje mislila/a nekaj zradirati in narediti drugače??? Sporoči mi to v komentar! 

Te kar koli zanima mi piši v komentar in ti odgovorim in novi objavi. 

Se beremo spet naslednjič, do takrat pa bodi super in se ne pozabi naročiti na novice. Če si na telefonu ali tablici je spodaj pod objavo ki jo bereš. Če pa si na računalniku pa vidiš to možnost na desni. Naročnina je for free- brezplačna!!! Tako kot youtube!!

Tako se je današnja objava končala.

Komentarji