Nazaj na delo!

 Danes ti bom povedala nekaj o svojih projektih za to šolsko leto. 

Ja, vem. Zveni, kot da grem v šolo, a to ni res. Če že nekaj časa (nekaj let ali mesecev) bereš ta blog, veš, da že od leta 2018 ne hodim več v šolo. Tja se tudi ne mislim nikoli več vrniti. Skratka, imam plane, ki bi jih rada uresničila do junija 2023 (torej so dejansko plani za to šolsko leto).

Ker sedaj večina piše o vrnitvi v šolo, bom jaz o tem, kako bom začela delati. Ne, nimam službe!! Imam pa dosti planov, ki bi jih rada uresničila do konca šolskega leta. Zame je to objava o "back to work." Ali pa kar "Eva zavihaj rokave." To lahko narediš tudi ti za to šolsko leto. Napiši si na list, kakšne ocene bi rad/a imela to leto in ostale želje, ki jih potem čez leto poskusi uresničiti. Ne pravim, da ti bo lahko, samo potrudi pa se!!! 

Pa začnimo: 

  1. Povečala bom oglede na svojih 2 blogih; Če sem iskrena, sem res presenečena, da imata oba bloga enako število ogledov v tem mesecu. Oba imata namreč skoraj 1000 ogledov, kar je res mega. 
  2. Programiranje; Še naprej se bom učila programiranja in tudi naredila kakšen projekt zase. Mogoče ga delim tudi s tabo. Če bi to rad/a, mi to povej v komentarju!!
  3. Pripravi načrt za turistično kmetijo; Prav si prebral/a, res bi rada doma imela turistično kmetijo, ki bi bila za turiste odprta večinoma poleti. Imela bi namreč možnost spanja na senu, ker imam doma skedenj. Zakaj pa ne?
  4. Prodajati domače izdelke; Doma imam veliko sadja in to pomeni dosti obiranja. Zato lahko iz sadja delam marmelado ali pa kaj drugega. Lahko tudi kaj bolj posebnega po naročilu. Za več mi pišite v komentar ali pa na družbena omrežja. 

Veliko sem si zadala. Vem, da bom večino opravila. Mogoče kakšnega cilja ne bom, a se bom močno potrudila, da mi uspe. Pravijo, da mi uspe nemogoče. Pa naj še kdo reče, da nič ne delam. Dokaz za delo je v mojih planih. Dela je veliko več, kot če bi bila ob vsem tem še v službi.  

Če te kar koli zanima, mi piši v komentar in ti odgovorim. Se beremo spet naslednjič, do takrat pa bodi super in se ne pozabi naročiti na novice. Če si na telefonu ali tablici, je ta možnost spodaj pod objavo. Če si na računalniku, vidiš to možnost na desni strani. Naročnina je for free - brezplačna!!! Tako kot Youtube!! Tako, prišli smo do konca današnje objave. Upam, da vam je bila všeč in boste moj blog z veseljem brali še naprej. ;)


Komentarji