Napredek

Danes ti bom povedala nekaj o napredku na svojem blogu. Govorim namreč o tem, da pisanje angleškega bloga ni več samo moj hobi. Pisanje je postalo moj posel in to se je zgodilo ravno pred enim tednom nazaj. 

Priznam, da sem bila zelo presenečena, saj blog v angleškem jeziku pišem šele 4 mesece in že služi od oglasov. Poleg tega ima blog v slovenščini veliko več ogledov kot tisti v angleščini, vsebina pa je pri obeh enaka. Kljub vsemu mi ga Google noče potrditi. Res ne vem, zakaj. Zanima me, če ti mogoče veš za kakšno mejo, kolikokrat lahko Googlu pošlješ zahtevo za pregled in odobritev oglasov??? Če slučajno veš, mi prosim sporoči v komentarjih.

Čeprav z angleškim blogom služim denar, to ne pomeni, da bom zdaj zanemarila slovenskega. Nimam tega namena in to se ne bo zgodilo!!! Posvečala se bom obema, mogoče malce več angleškemu, ampak to ne bo vplivalo na drugega. Skratka, res sem vesela, da sem uresničila svojo željo in dokazala  vsem, da zmorem. Končno mi je uspelo in sedaj moram samo še trdo delati naprej. Povečati moram promet in še več zaslužiti, da potem res lahko od tega živim. Pa naj še kdo reče, da se z bloganjem ne da zaslužiti, to ni res.

Seveda bom za ta blog naredila enako, predvidoma mi bo uspelo v enem letu (to je moj osebni rok), v najboljšem primeru kakšen mesec ali dva prej. Ja, veliko dela me še čaka. Uspelo mi bo, ker mi more in ker vem, da zmorem. Ti pa mi lahko pri tem pomagaš. Kako??? Deli moj blog med svoje prijatelje na družbenih omrežjih ali povej prijateljem za moj blog, da pridejo sem in vidijo, kaj vse imam za povedati. Lahko deliš ta blog ali pa tistega v angleškem jeziku, ampak le pod enim pogojem. To naredi samo, če ti je moj blog res všeč, v nasprotnem primeru raje ne. Hvala! 

Če te karkoli zanima, mi piši v komentar in ti odgovorim v novi objavi. Ne znam še odgovarjati na komentarje, se bom pa kmalu naučila. Prav tako upam, da se bom kmalu naučila tudi programiranja in kodiranja. Se beremo spet naslednjič, do takrat pa bodi super in se ne pozabi naročiti na novice. Če si na telefonu ali tablici, klikni pod prebrano objavo. Če pa si na računalniku, vidiš to možnost na desni desni. Naročnina je for free - brezplačna, podobno kot Youtube!!! 

Tako, prišli smo do konca današnje objave. Upam, da vam je bila všeč in boste moj blog z veseljem brali še naprej. ;) 


Komentarji