Inspiracija

 Živijo, danes ti bom povedala, kako težko je zame napisati objavo za moj blog. 

V zvezku imam ogromno idej in tem o katerih lahko govorim. Ampak velikokrat se zgodi, da ne najdem prve teme, ki bi me dejansko zanimala. 

To pa privede do tega, da ne napišem objave, čeprav bi jo res rada napisala. Enostavno ne najem prave teme za pisanje nove objave. Ali pa teme, ki zanima in se mi zdi, da bi bila zanimiva tudi tebi. 

Enostavno mi ne rata. Zato imam na srečo nekatere objave pripravljene za naprej, da ko pride do te situacije nisem v godlji. 

Pridejo pa tudi dnevi, ko res res ni izpiracije in tudi ne objav napisanih v naprej. Tu nastane velik problem, ker objava more v svet, ampak jaz nimam objave, ki bi jo lahko dala v svet. Ja drama se zavedam. 

Bloganje kak dan res ni lahko. Sploh sem imela težave na začetku, pred 3 leti. Zato sem se znašla z objavami o mojem tednu ali dnevu v tednu, ki mi je bil všeč in sem ga hotela imeti v spominu za vedno. 

Takrat tudi nisem imela veliko idej, šele po kakem mesecu ali letu sem jih imela res veliko. Danes jih imam toliko, da jih ne morem prešteti. Pa se še vedno zgodi, da ne morem napisati objave. Kljub tej ogromni težavi nekako naredim objavo, ki se mi zdi zanimiva zame in tudi zate. 

Pridejo pa seveda tudi dnevi, ko napišem po 3 ali 2 objavi na enkrat. In potem imam dosti materiala za cel teden. 

Ko sem že pri pisanju in iskanju idej za moje objave me zanima ali imaš ti kako željo o čem naj pišem??Mogoče pa imaš zame kako vprašanje, ki bi mi ga rad/a postavila?? Super!! Vprašaj me v komentarju in ti bom poskusila čimprej odgovoriti. Tako mi namreč pomagaš pri tem, da imam izpiracijo in vem o čem pisati. Kar je dobro tako zame kot zate. 

Ena od idej, ki jih imam je tudi ta, da bi ti povedala, kako napišeš svojo knjigo in ob enem napisala mojo prvo knjigo. (V komentar mi povej ali ti je ideja všeč). Hvala!!! 

 Te kar koli zanima mi piši v komentar in ti odgovorim in novi objavi. Ne znam odgovarjati na komentarje. Se bom pa kmalu naučila. Takoj ko bom znala programirat in kodirat, baje ni isto nisem pa prepričana. 


Se beremo spet naslednjič, do takrat pa bodi super in se ne pozabi naročiti na novice. Če si na telefonu ali tablici je spodaj pod objavo ki jo bereš. Če pa si na računalniku pa vidiš to možnost na desni. Naročnina je for free- brezplačna!!! Tako kot youtube!!

Tako sem prišla do konca današnje objave.

Komentarji