Fant

  Živijo, danes ti bom povedala, kakšnega zakon fanta imam.

Njegova osebnost: Moj fant je: prijazen, nežen, skromen, zabaven, ima rad živali, ni nasilen do mene ali živali. Rad ima moje šale, ni ljubosumne sorte. Vedno priskoči na pomoč. Nikoli ni nesramen ali me žali. Moj fant tudi ve, kaj bi rad v življenju dosegel. Ima svoje cilje in ima sanje, ki jih želi uresničiti. Če tega ne bi imel, nikoli ne bi bila skupaj! Moj fant mi zaupa in me ceni takšno kot sem. Tudi jaz njemu zaupam, saj vem, da se vedno lahko zanesem nanj in on ve, da se lahko zanese name. Vedno me spoštuje. On ne kadi in ne pije alkohola, ne hodi na veselice, ne posluša bosanske in hrvaške glasbe. Rad ima pop glasbo. Ne mara glasne glasbe, ker ga potem bolijo ušesa. Zunanjost: Je prijeten na pogled in njegov izgled me ne straši. Ima med 23-30 let, visok je med 185-195 cm. Takšnega zakon fanta bi nekoč rada imela. Zaenkrat obstaja zgolj v moji domišljiji, si pa želim, da postane resničen. Če se morda kdo najde v opisu, naj me kontaktira (komentar, družbena omrežja). Če te kar koli zanima, mi piši v komentar in ti odgovorim. Se beremo spet naslednjič, do takrat pa bodi super in se ne pozabi naročiti na novice. Če si na telefonu ali tablici, je ta možnost spodaj pod objavo. Če si na računalniku, vidiš to možnost na desni strani. Naročnina je for free - brezplačna!!! Tako kot Youtube!! Tako, prišli smo do konca današnje objave. Upam, da vam je bila všeč in boste moj blog z veseljem brali še naprej. ;)


Komentarji

  1. Vse lepo si to napisala zgleda da bo pravi princ na belem konju. Me pa zanima če bi ta tvoj princ po naključju bil manjši od tvojih striktno želeni mer višine, bi ga zavrnila.

    OdgovoriIzbriši
  2. Za enkrat bi rada videla, če je kak primerne višine. V primeru, da ga ne bom dobila bom o tem seveda razmislila, čez neki let. Imam dosti časa.

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja, lepo sicer, da imaš neko vizijo, kakšen naj bi izgledal tvoj fant. Ampak žal se to bere kot nekakšen ocenjevalni list za razstavo živali, kjer morajo živali dosegati določene kriterije v zelo ozkih tolerancah, sicer se od izbora lahko poslovijo. Tole zelo deluje, kot da rabiš čimbolj popolnega fanta, da se boš lahko postavljala z njim pred drugimi in s tem na nek način skušala sebi dvigniti vrednost. V tvojem pisanju tudi ni zaznati, da bi bila za tem neka ljubezen. On naj bi ustregel vsem tvojim pričakovanjem, nič pa ne piše, kaj bi ti storila, da bi zadostila njegovim pričakovanjem. Pa tudi, kaj lahko ponudiš takemu fantu, da se bo ogrel zate in ostal s tabo? Kaj je na tebi morda takega, kar bi potencialnega fanta utegnilo motiti? Poleg tega njegove lastnosti pomenijo precejšnjo predvidljivost in rutino, kar pa ti sčasoma zna postati dolgočasno in tista alineja "zabaven" kar naenkrat ne bo več držala.

    Zaljubimo se v celoto in če ljubimo, smo pripravljeni spregledati tudi kakšen kiks ali kaj, kar ni najbolj idealno. Če temu ni tako, potem taka veza žal dolgoročno nima prihodnosti. Zato resno premisli, če so te alineje res tisto, kar si želiš.

    OdgovoriIzbriši
  4. Zadnji komentar je zelo lepo napisan!

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar