Prvi odgovor na komentar

 Ojla danes bom prvič odgovorila na komentar. 

Ki je bil napisan pod prejšnjo objavo o programiranju. Zato bom temu srečnežu ali srečnici, ki ga je napisal/a odgovorila nanj. Vprašanje se glasi: 

Je morda še kam (tu je bilo mišljeno kak ane pisec ali pisateljica tega vprašanja??) programski jezik, ki te zanima, ali se že celo ukvarjaš z njim?

Moj odgovor je seveda imam v planu. Rada bi se naučila še python, java script, javo, auo. Mislim, da bo počasi dovolj jezikov ampak gotovo sem katere spustila. Za enkrat nameravam osvojiti še te. 

Vadim na vscode. In raznih drugih straneh. Rada imam projekte, ki jih lahko naredim in se istočasno naučim osnov določenih programskih jezikov. Poznam kar veliko strani. 

Drugače pa, če je bilo to vprašanje mišljeno kot, če s tem kaj služim ali imam narejen kak projekt je odgovor ne nimam, nisem še tako samozavestna in rabim še malo več vaje. Saj veš praksa praksa praksa. In velik vaje. Ne samo teorija. 

Mislila sem, da bo objava daljša a sem pred objavo rešila neko težava zato je objava krajša. 

Te kar koli zanima mi piši v komentar in ti odgovorim in novi objavi. Ne znam odgovarjati na komentarje. Se bom pa kmalu naučila. Takoj ko bom znala programirat in kodirat, baje ni isto nisem pa prepričana. 

Se beremo spet naslednjič, do takrat pa bodi super in se ne pozabi naročiti na novice. Če si na telefonu ali tablici je spodaj pod objavo ki jo bereš. Če pa si na računalniku pa vidiš to možnost na desni. Naročnina je for free- brezplačna!!! Tako kot youtube!!

Tako se je današnja objava končala.

Komentarji

  1. Super lepo pohvalno, prav ponosen sem nate. Samo vztrajaj v temu kar te veseli in piši nam sproti kaj bo novega da bomo lahko brali. Hvala

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar