Uresničena želja

Danes ti bom povedala o svoji želji, kot je vidno že iz naslova.

Skratka že nekaj časa sem imela željo, da bi se naučila izdelovati spletne strani in tudi, da bi nekoč imela svojo igro. Itak zakaj pa ne. 
Želja imam res veliko: Rada bi potovala po svetu in odkrivala nove kraje, imela bi kmetijo, nekaj časa bi rada živela v avtodomu, imela bi delo na daljavo. 

Mislim, da si že sam/a ugotovila kam to pelje. Na srečo imajo moje želje vedno en in isti krog. Vse se nadaljujejo in se med seboj povezujejo. Okej res je kmetija in potovanje ne gre skupaj ampak saj kdo pravi, da ne morem imeti obojega??

V glavnem naredila sem velik res velik preskok v moji karieri. Mislim, da bom v prihodnosti znana, kot oseba, ki ima največ hobijev in se z vsemi dobesedno ukvarja. Od njih pa tudi živi. 

Ja kaj s tem mislim??

Mislim predvsem na to, da dobesedno živim na kmetiji, ob kmetovanju in obdelovanju njive pa pišem tudi dva bloga, ter se učim programiranja. 

Ja prav si prebral/a res je učim se imam pa že dva centifitikata. Vem poznavalci boste rekli to ni še nič veš koliko je še tega??? Ja vem, je malo ampak je začetek osnova, na kateri bom gradila. 
Dva dni nazaj sem reševala kviz, ali razmišljam, kot programer in rezultat je bil, da 100% razmišljam, kot programer. Ja noro to mi je dalo samo še več moči. Rešila sem tudi test, če bom dobra programerka in tudi to se je izkazalo, da bom. 

Veliko stvari mam še namen narediti v bodoče. Na področju programiranja in na blogu in doma na kmetih. Tako, da samo delo delo in delo. 
Vse mi lahko uspe kar sem si zadala!! To dobesedno vsak dan dokazujem!!! Pri meni nemogoče ne obstaja. Obstaja samo vse se, da in ni panike bomo že rešili. 


Tu prilagam še dokaze o mojem zanju!






Če te kar koli zanima mi piši v komentar in ti odgovorim in novi objavi. Ne znam odgovarjati na komentarje. Se bom pa kmalu naučila. Takoj ko bom znala programirat in kodirat, baje ni isto nisem pa prepričana. 

Se beremo spet naslednjič, do takrat pa bodi super in se ne pozabi naročiti na novice. Če si na telefonu ali tablici je spodaj pod objavo ki jo bereš. Če pa si na računalniku pa vidiš to možnost na desni. Naročnina je for free- brezplačna!!! Tako kot youtube!!

Komentarji

Objavite komentar