Pozitivno razmišljanje!

Od nekoga  sem dobila občutek, da ga moti, ker v vsaki stvari vidim pozitivne stvari. Naj bo stvar slaba ali dobra. 

Je to res taka težava?? Je to res slabo?? Sem s tem koga užalila?? Je z mano kaj narobe, ker vidim pozitivne stvari?? A je okej, da sem pozitivna?? Je narobe, da sem pozitivna??

Vsa ta vprašanja so mi v tistem trenutku rojila po glavi. Res ne razumem, zakaj to nekoga moti. 

Sama sem mišljenja, da če bi rada bila dobre volje morem enostavno razmišljati pozitivno (vsaj večino časa). Lahko bi se reklo, da je to ključ za dobro voljo. 

Če bi razmišljala negativno, sem prepričana, da ta blog ne bi nikoli obstajal in ta mesec ne bi bil star 3 leta. Dobesedno je moj otrok, ki se je rodil in zacvetel in samo cveti. Res, da počasi, a to počne konstantno. 

Zakaj bi potem razmišljala negativno???

Saj priznam, da mam slabe dni in dneve, ko bi samo ležala in gledala tv. Ko se mi res nič ne da. Ampak vseeno, ne bom razmišljala negativno. To bi me uničilo in prišla bi v depresijo in iz depresije v smrt. Tega nočem, zato tega ne počnem. 

Seveda se mi zgodi, da se kak moj plan uniči in ga je treba spremenit. Tako je vedno saj se je treba prilagodit na okolico in ravno to počnem. Prilagajam se in poskušam dobiti prostor pod soncem. 

Dobila ga bom, ker bom za to naredila res vse. Imam tako res veliko željo in plan, da mi eden od hobijev ali dva uspeta in, da iz tega potem živim. 

Ja resno ne bom delala za druge, raje delam 1000x več, kot vsi ostali sama brez pomoči. Kot da delam za nekoga k mu itak ni mar zame. Meni je mar zase, zato bom delala samo zase. Kako imam več planov in delam na njih. 

Nekega dne mi bo uspelo. Vsak, ki o tem dvomi lahko v tem trenutku zapusti moj blog, ker ga ne rabim. Do tu ker sem danes sem prišla čisto sama. Sama sem naredila logotip se spomnila imena, slogana ter ga pripeljala do tu, ker je danes. 

Kako?? Z pozitivnim razmišljanjem in ker prilagajam plane glede na okolico. Pa tudi zato, ker vem kaj hočem in ker si dam majhne uspehe, ki potem prerastejo v večje uspehe. 

To delam po manjših korakih, ki skupaj tvorijo celoto. Danes eno stvar jutri neko drugo. In tako naprej vse do cilja.

Če te kar koli zanima mi piši v komentar in ti odgovorim in novi objavi. Ne znam odgovarjati na komentarje. Se bom pa kmalu naučila. Takoj ko bom znala programirat in kodirat, baje ni isto nisem pa prepričana. 

Se beremo spet naslednjič, do takrat pa bodi super in se ne pozabi naročiti na novice. Če si na telefonu ali tablici je spodaj pod objavo ki jo bereš. Če pa si na računalniku pa vidiš to možnost na desni. Naročnina je for free- brezplačna!!! Tako kot youtube!!

Komentarji