Kaj me je bloganje naučilo?

  Danes je točno 3 leta od, kar sem začela pisati ta blog. Pot je bila dolga in naporna. Bila je pa tudi zelo zanimiva in poučna. Zaradi tega bloga sem spoznala, kaj si želim v življenju še doseči.

Stvari, ki sem jih zaradi tega bloga spoznala je veliko zato ti jih kar naštejem:

1. Nekoč bi rada naredila svojo aplikacijo; Na tem že delam, saj se učim programiranja. Na to temo imam še veliko stvari za povedat tako, da če te zanima bom o tem napisala tudi kako objavo (povej mi to v komentar!!)

2. Priročnik za blogerje; Rada bi ga imela, ne samo zato, da z njim pomagam tebi ampak tudi zato, da z njim pomagam sebi.

3. Kakšna oseba bi rada bila; Dobesedno se trudim biti boljša oseba in pri tem tudi vztrajam. Moj karakter je že itak poseben in resnično ga je zelo težko razumeti. Marsi kdo bi, ko me spozna rekel, da sem preprosta, a sem v resnici zelo zakomplicirana. Nič bat to se stopnjuje in vse razumeš, če mi slediš.

4. Bloganje; Daje mi svobodo izražanja. Drugje nekako nimam te možnosti, kar je zelo pogosto. Kljub temu pa imam to srečo, da sem začela pisati ta blog, ki mi to omogoča. Morda bi pa mogel vsak pisati blog. To je tako, kot da imaš najboljšo prijateljico, ki ji poveš vse kar čutiš. Le da na blogu to ne deliš samo z njo, ampak s celim svetom. Moreš biti pri tem previden/a, da ne bi objavil/a kaj kar ti lahko uniči življenje.

5. Da ne obupam; Naučil me je, da ne glede na to ali objave pišem na 3-4 dni ali pa samo 2-3x na mesec je blog, kljub temu lahko uspešen. Povej ti svoje mnenje o tem. Se tebi zdi veliko 30.500 ogledov v vsej zgodovini bloga v 3h letih?? (sporoči mi to v komentar!!)

 Če te kar koli zanima mi piši v komentar in ti odgovorim in novi objavi. 

Se beremo spet naslednjič, do takrat pa bodi super in se ne pozabi naročiti na novice. Če si na telefonu ali tablici je spodaj pod objavo ki jo bereš. Če pa si na računalniku pa vidiš to možnost na desni. Naročnina je for free- brezplačna!!! Tako kot youtube!!

Komentarji

Objavite komentar