10 dejstev o meni

Danes ti bom povedala še nekaj zanimivih stvari o sebi, ki jih gotovo nisi vedel/a. 

  1. Če bi imela najboljšo prijateljico, bi moj karater opisala z: mačka Je prijazna, zanesljiva, rada pomaga. Ampak, ko jo razjeziš ti najprej pokaže zobe potem kremplje in, če to ne zaleže te lahko tudi ugrizne. 
  2. Sama sebi sem si všeč: Ja sem malo bolj obilna, ampak zakaj je to slabo?? Meni se to zdi super!
  3. Učim se programiranja: Zadnjih nekaj mesecev sem se poglobila v učenje. Všeč mi je, ker je to nekako reševanje težav na bolj zabaven način. Če pa se še vedno zatakne pa pogledam tudi na youtube. Iščem bolj angleške vire, ki jih potem prevedem v slovenščino in jih lažje razumem (če bi to tudi teba zanimalo mi piši in ti z veseljem pomagam). 
  4. Imam blog v angleškem jeziku: Po novem lahko za moj blog poveste tudi tujcem https://www.rainboweva.com/ 
  5. Moja najljubša barva je rumena: Je kot sonce in ima svoj pomen. 
  6. Obožujem sonce: Vedno sem rada slikala sonce, sončni vzhod, sončni zahod, nima veze sam, da je sonce ali živali al kej, kar ne znam pojasnit. 
  7. Rada imam knjige: Imam pa tudi težavo z njimi, ker jih nekako ne morem brati. Ne vem zakaj. Vedno me kaj druga zamoti in jih potem ne morem prebrati. Ali pa se enostavno naveličam. Veliko raje berem revije ali bloge na telefonu ali računalniku. Pa seveda tudi vso vsebino na netu. 
  8. Obožujem skrivnosti in odkritja rada gledam: Kriminalke, komedije, misteije, odkrivanje oz. iskanje zakladov, ...
  9. Imam se za pametno: Ja sej sem pametna baje za punco, to so mi povedali prijatelji. Tudi sama se kdaj tako počutim. 
  10. Rada pomagam: Če imaš težavo in potrebuješ nasvet sem ti 24/7 na voljo, samo ne pričakuj, da bom odg takoj. Bom ko bom lahko tudi jaz imam svoje življenje. Zato ne misliti, da bom odg takoj ko pišeš. Lahko pa se zgodi nikoli se ne ve. Bodi pa prepričan/a, da ti bom odg v redkih primerih pozabim. 
Tako, zdaj veš 10 novih stvari o meni. Mogoče ti je bilo v pomoč pri spoznavanju mene. Spoznavanju kaj bi ti rad/a počela oziroma preizkusil/a. Če te kar koli zanima mi piši v komentar in ti odgovorim in novi objavi. Ne znam odgovarjati na komentarje. Se bom pa kmalu naučila. Takoj ko bom znala programirat in kodirat, baje ni isto nisem pa prepričana. 

Se beremo spet naslednjič, do takrat pa bodi super in se ne pozabi naročiti na novice. Če si na telefonu ali tablici je spodaj pod objavo ki jo bereš. Če pa si na računalniku pa vidiš to možnost na desni. 


Komentarji

  1. Zanimiva dejstva o tebi. Bi bili pa vseno zelo veseli če nam mogoče lahko razkriješ kakšne imaš hobije, kaj rada ješ ali piješ. Kateri je tvoj najbljubši kraj ki si ga obiskala. Glede na to da so to dejstva o tebi bi tudi radi vedeli, ali imaš fanta, moža? Ali imaš otroke, ali si jih želiš imeti? Kako in kje se vidiš čez 5let. Ali si bolj introvertna ali extrovertna?

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar