Od zdaj tudi....

 Danes ti bom povedala moj napredek v blogu. 

Včeraj mi je uspelo kupiti in ustaviti domeno še za angleški blog. Tema bo ista objave večinoma tudi. Razlika bo v večini samo to, da bo v tujem jeziku. Vesela sem, da mi je uspelo ustaviti domeno, ker je to zame res bil velik bav bav. Imela sem strah, da bom vse zafrknila in, da mi ne bo uspelo. To je pri meni kdaj pa kdaj celo praksa. Nečesa se bojim, ker mislim, da mi ne bo uspelo, potem pa se tega nekako enostavno lotim in mi na koncu uspe. 

Če imaš kake prijatelje iz tujine mu povej, da imam sedaj isto vsebino, ki so jo ti bral/a v slovenskem jeziku po novem tudi v angleškem jeziku. Celo več tudi ta blog si lahko tujci prevedejo v svoj jezik. Tako kot tistega v angleškem jeziku. 

Mislila sem, da bom v tej objavi povedala kaj več sedaj pa mi je zmanjkalo idej kaj naj še napišem. 

Aaaaa že vem rabim resnega prevajalca nekoga, ki bi mi prevajal iz slovenščine v angleščino. Gre za 20% dela. Tvoja naloga bi bila samo to, da prevedeš (lahko s prevajalnikom) in daš čez en program. Potem pa mi to pošlješ nazaj po gmail. Delo je prostovoljno!! Objave bojo od začetka od 3-4 na mesec vse skupaj nič. Če si nekdom, ki bi ga/ bi jo to zanimalo mi piši!! Hvala javite se samo resni kandidati!!!

To je vse, kar sem hotela povedati.

Se beremo spet čez nekaj dni. 


Mavrična Eva


Potrebuješ mentorico za svoj blog mi piši na družbenih omrežjih ali na gmail in takoj začnemo!!!!
inštrukcije, jih potrebuješ piši mi!!


Kje me še lahko najdeš:
Insta: Mavricna_Eva_blog
Snep: Karinlove33
Tik tok: Karinboom3
Spletna stran fb: Mavricna eva blog + group
Mail: karla.orazem@gmail.com

Komentarji