Poroka

 Ojla preden ti uspe pomisliti na kaj drugega, kot na mojo poroko, naj te ustavim. Nisem se poročila nisem zaročena, ne vem če se sploh bom kdaj poročila. Vse bolj se mi namreč zdi, da se ne bom. 



Ampak naj se vrnem na mojo današnjo objavo. Govorila bom o poroki mojih staršev. Zakaj ravno zdaj in zakaj ravno o niju glede na to da letos mineva 11let od ločitve. 

Odgovor je preprost: Oči mi je na dan zadnje objave torej 12.2. v roko porinil album s slikami, ki je na njuni poroki naredil moj dedi. Dal mi ga je v hlevu, ja tam imamo kot neko skladišče starih reči, ker je res veliko stvari iz očijeve preteklosti. Vem zelo čuden kraj za poročni album. 

Verjetno se sprašuješ, zakaj ti starša tega nista pokazala že prej?? Ali zakaj ravno sedaj?? Iskreno nimam pojma zakaj šele sedaj in še manj zakaj sta mi to skoraj 23 let skrivala. Pravita, da mi nista skrivala ampak jima ne verjamem. 

Moram priznati, da je moja mami na tistih slikah, ko se je poročila 21.6.1997, izgledala resnično lepa. Sama jo primerjam z Edo iz Ko potrka ljubezen, do konca serije imam še 4 dele. Komaj verjamem, da sem rekla, da je moja mami bila lepa. Tega si nisem nikoli mislila, da bom kdaj to izrekla čudež resnično čudež noro. Ne morem verjeti, svojim okam (očem) niti besedam, ki prihajajo iz mene. 

Skratka mami je bila oblečena v eno res lepo rdečo ali roza (mi bl vleče na rdečo ampak nisem ravno 100%) oblekico in belo mikico z enimi res bednimi čevlji. 

Poroka je bila resnično lepo vsaj meni se je tako zdelo, res mi je žal, da nisem bila na njej. Rodila sem se kakih 33 mesecev kasneje 4.3.1999. 

Moram pa ti povedati, da je tudi moj oči bil resnično lep sedaj mi je jasno nekaj stvari: 

1. Zakaj se je oči poročil z mojo mami

2. Zakaj sem jaz tako lepa ( nisem samovšečna ampak mi res ni jasno) 

3. Zakaj se je moja mami poročila z njim

4. Kakšna je bila mami na poroki (res je bilo zanimivo videti) 

To je bila današnja objava jaz sem uživala. 

Se beremo spet čez nekaj dni. 

Mavrična Eva

Potrebuješ mentorico za svoj blog mi piši na družbenih omrežjih ali na gmail in takoj začnemo!!!!

inštrukcije, jih potrebuješ piši mi!!

Kje me še lahko najdeš:
FB: Karin Oražem
Insta: Karin boom ali pa Mavricna_Eva_blog
Snep: Karinlove33
Tik tok: Karinboom3
Spletna stran fb: Mavricna eva blog + group
Mail: karla.orazem@gmail.com


Komentarji

Objavite komentar