Karina žlica dobrot

 To je nova rublika na mojem blogu. Tu ti bom dala recepte za kuhanje pa tudi za kako sladico glede na to da sem sama slaščičarka. Bom pa recepte malo prilagodila in jih preizkusila tudi sama, da boš ti lahko to naredil/a sam/a doma brez večjih težav. Torej tudi če si amater. 

Nekaj dni nazaj sem na svoje snepu, instagramu in facebooku objavila, kako sem naredila:

DOMAČE NJOKE IZ SKUTE 

Sama rada poskušam narediti kakšno stvar pa tudi, ker je moja babi hotela porabiti skuto, ki jo je mami kupila, po nesreči. 

Njoke pa sem se odločila narediti, ker jih imam zelo rada. Redki pa veste, da se jih da narediti tudi iz skute. Po navadi se dobijo zamrznjeni.  
  Testo ne rabi počivati, a zaradi mesenja testa me je bolela rama zato sem ga 30 min pustila na miru. Svoje unikatne njoke. Zahvale grejo tudi moji mami ter moji babi hvala vama. Je pa končno oblikovanje njokov res zamudno (tako kot očiščevanje česna (traja nekaj časa, da se naredijo ampak se res splača). 

Recept je za 4 osebe. Lahko si brez skrbi, da bi bilo preveč ostankov. Njoke lahko takoj skušaš v slani vodi in uporabiš pri kosilu.

Če sem iskrena nisem ravno prepričana, če so mi dobro uspeli ampak sem dala vse od sebe. Lahko pa jih oceniš tudi ti. Tako, da spodaj napišeš komentar. 

Priporočam za kako idejo, kaj naj naredim naslednjič ali kaj naj poskusim narediti. 

Se beremo spet čez nekaj dni. 

Mavrična Eva


Potrebuješ mentorico za svoj blog mi piši na družbenih omrežjih ali na gmail in takoj začnemo!!!!
inštrukcije, jih potrebuješ piši mi!!


Kje me še lahko najdeš:
FB: Karin Oražem
Insta: Karin boom ali pa Mavricna_Eva_blog
Snep: Karinlove33
Tik tok: Karinboom3
Spletna stran fb: Mavricna eva blog + group
Mail: karla.orazem@gmail.comKomentarji

Objavite komentar