Kaj bi rada storila do konca leta 2021 2.del.

 Gotovo se spomniš te objave: 

Danes je nov dan blogmasa. Ker se konec leta že močno približuje, bom govorila o svojih načrtih do konca letošnjega leta. 

  1. Želim kupiti domeno; To leto sem prvič kupila svojo domeno in gostovanje na Wordpressu. Kmalu sem ugotovila, da je delo s to stranjo precej težje kot sem mislila. Zato sem malo raziskovala Blogger in ugotovila, da imam lahko tudi tu svojo domeno, zato bom to poskusila do konca leta tudi narediti. 
  2. Želim najti nov vir zaslužka; Rada bi našla način, kako bi lahko preko svojega bloga zaslužila. Ali pa z delom prek interneta. Vsaj eno možnost bi rada do konca leta tudi preizkusila (p. s. če imaš kakšno delo zame, mi piši v komentar).
  3. Želim se naučiti nekaj novega; Vedno se rada učim novih stvari, zato si želim, da se do konca leta naučim še vsaj eno novo stvar. 
To so moji načrti, ki jih želim uresničiti do konca tega leta. Vem, da jih ni veliko, ampak bolje je tako. Za mesec dni, se mi še vedno zdi, da jih je več kot dovolj. Počasi se daleč pride. ;)

Objavljena je bila 2.12.2021. V blogmasu in danes ti bom povedala kaj vse sem uspela narediti do konca leta. 

Dala sem se res malo dela to priznam. Vedela sem, da je 29 dni malo za neke velike želje ter cilje do konca leta zato sem si dala 3, ki jih bi teoretično lahko izvedla do konca leta torej v 29h dneh. 

Uresničila sem vse!!!!

Želim kupiti domeno; Kupila sem jo mavricnaeva.si Ja okej težila sem ponudniku, ker so imeli dobesedno zastarela navodila pa še polovico je bilo v slovenskem jeziku polovico v angleškem (slike v angleščini. Navodila in besedilo v slovenščini) in sploh ne tako, kot je sedaj blogger deluje. Na srečo so mi potem to uredili brezplačno in pred novim letom Hvala!! 

Želim najti nov vir zaslužka; Našla sem ga ravno nekaj dni nazaj. Vložila sem v kripto valute, prijatelj pravi, da je v njih prihodnost. Strinjam se z njim (če to zanima tudi tebe mi piši v komentar ali na družbena omrežja napisana spodaj). 

Želim se naučiti nekaj novega;   Naučila sem se, da je kdaj treba biti oster, da prideš do cilja, ki si ga želiš, ker če ne poveš v čem je težava, težava ne bo odpravljena. Zato povej rabim to to to, ali pa to ne gre ne znam, ne znajdem se, ker je to tako komplicirano in vse narobe, kot bi pisalo v kitajščini. Sej nisem neumna veliko znam sama narediti samo ne vsega. 

Ta objava je samo poročilo o mojem napredku. Sama sem zelo ponosna nanj. Se beremo spet čez nekaj dni. 

Mavrična Eva

Potrebuješ mentorico za svoj blog mi piši na družbenih omrežjih ali na gmail in takoj začnemo!!!!


Kje me še lahko najdeš:
FB: Karin Oražem
Insta: Karin boom ali pa Mavricna_Eva_blog
Snep: Karinlove33
Tik tok: Karinboom3
Spletna stran fb: Mavricna eva blog + group
Mail: karla.orazem@gmail.com

Komentarji