Izzv z blogom zasluži!!

 Danes ti bom povedala misel, ki mi jo je nekaj dni nazaj poslal moj prijatelj. 

Mislil pravi: "Vsi so vedeli, da je nemogoče. Potem pa je prišel nekdo, ki tega ni vedel. Uspelo mu je!"

Misel je očitno namenjena meni. Zakaj?? Ker govori o tem, da je nekaj nemogoče oziroma, da vsi govorijo, da je nemogoče. 


Zakaj bi neka stvar res bila nemogoča?? 

Če govorimo o nemogočem potem bi se lahko vrnili v čas prazgodovine. Takrat ni bilo ne elektrike, ne avtov, kaj šele hiš in sončnih celic. Takrat so vsi govorili nikoli nam ne bo boljše v življenju (vsaj men se tako zdi). Potem je prišel človek, ki je izumil elektriko in sončne celice. Kdo misliš, da je reku nekoč bomo imeli elektriko na sončne celice in na vodo in veter. Nihče!! To takrat še sploh ni obstajalo!!

Zakaj potem ljudje danes meni govorijo, da se z blogom ne da služit???

Kdo si ti??? Ki bloga nisi niti začel/a pisati, kaj šele iskati možnosti kako bi lahko z njim mastno zaslužil/a???

Nihče nisi dokler sam/a tega ne narediš ali poskusiš imej raje zaprta usta. Ker če bo kdo razkril to uganko in uspel z blogom služiti sem to jaz, ker ne vem, da se to ne, da jaz vem samo da se da. 

Res me moti, da v ameriki po 3h mesecih pisanja neki zaslužijo moj blog pa bo kmalu star 3 leta in ni še niti centa. Res zalo žalostno in temu bom naredila konec!!! 

Dala si bom gromozanski izziv. Ja sama sebi!! 

Ta izziv je, da na datum, ko bom moj blog star 4 leta bom vsaj nekaj z njim zaslužila. Ne bom dodajala kaj pa če ne bom, ker bom naredila vse, da se bo to zgodilo!!!

Zato vsi dvomljivci utihnite samo tiho bodite, ker vas bom ignorirala!!!!

Se beremo spet čez nekaj dni. 

Mavrična Eva

Potrebuješ mentorico za svoj blog mi piši na družbenih omrežjih ali na gmail in takoj začnemo!!!!


Kje me še lahko najdeš:
FB: Karin Oražem
Insta: Karin boom ali pa Mavricna_Eva_blog
Snep: Karinlove33
Tik tok: Karinboom3
Spletna stran fb: Mavricna eva blog + group
Mail: karla.orazem@gmail.com


Komentarji

  1. No, tale objava je malo ostra. Nihče ne pravi, da se z blogom ne da zaslužiti, samo to mora res biti nekaj posebnega. Na svetu je mnogo ljudi, ki piše blog. Tako, kot je veliko ljudi, ki pišejo, trenirajo kak šport, slikajo, itd, a le zelo majhen del s tem uspe kaj opaznega zaslužiti. Še največ jih po moje zasluži na račun števila klikov in ogledov, pri čemer so na blogih objavljene tudi reklamne pasice. In blog v angleščini, sploh če je v ZDA, nekaj zasluži že zaradi velike mase ljudi, ki je v Sloveniji nikoli ne moreš doseči.

    Mora biti neko avtorsko delo, pa naj bo glasba, film, knjiga, ali pa blog, res vrhunec od vrhunca od vrhunca...ali pa mora idejo opaziti prava oseba ali skupina ljudi, ki potem avtorja vzame pod okrilje in sponzorira. Tam se potem začnejo pravi zaslužki, ampak konkurenca je pa izredno huda.
    Da si začela blog v angleščini, je že en korak. Zdaj moraš najti le še zanimive vsebine, ki ti pritegnejo krog zvestih sledilcev, potem pa bo mreža počasi rasla.

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar