Zakaj sem samska?? Blogmas#19

Razkriti ti moram, da sem še vedno samska. Prav gotovo si se o tem spraševala oz. so se nasploh fantje, stari med 20 in 31 let. Nekaj pa ti zagotovo ni jasno, zakaj je takšna punca, še vedno samska??? Naj ti povem, zakaj je tako. 

Ena izmed stvari, zakaj sem samska, je zaupanje. Resnično rabim veliko časa, da nekomu zaupam dovolj, da se potem lahko dobiva v živo. Zakaj toliko časa za zaupanje?? 
Na svetu je veliko ljudi prevarantov in zaradi tega sem previdnejša. Nisem zoprna in zahtevna, ker nočem takoj pristati na zmenek. Zlasti ne, ko tipe zanima zgolj ena stvar (spolni odnosi). Čakaj, kaj!?  Ni šanse, ne grem. Iščem resno zvezo in me zmenki za eno noč pač ne ganejo. Halo, no!? Še vedno iščem nekoga pravega, nekoga enakovrednega sebi. Nekoga, ki mu lahko zaupaš, ga spoštuješ, se vedno zaneseš nanj. Ne takšnega, ki zbeži prvo noč, ko od tebe dobi, kar hoče. In niti podrazno takšnega, ki bo moj "drugi otrok". Takšnega, ki mu bom morala vse prinesti k riti, naredil pa ne bo nič. Ne, tako se pač ne gremo. 

Problem je tudi v tem, da je veliko fantov nezrelih. Res ne rabim nekoga, ki ne ve, kaj bo v življenju počel. In kam bi se dal ...  Če rabiš pomoč pri tem, da ti pomagam ugotoviti, kaj bi rad počel celo življenje, me kontaktiraj na družbenih omrežjih in ti z veseljem pomagam!!! 

Morda je težava tudi v meni. Morda me zanimajo tudi punce. Tega še nisem povsem razčistila, zato ne vem. Možno je vsekakor. Veliko moških je tudi izven mojega ranga. To ne pomeni, da do teh let niste dali veliko stvari skozi, samo enostavno niste še toliko razviti, kot sem jaz. S tem mislim, da se sama počutim kot 22 letnica, ujeta v telesu 40 letnice. Če se tudi sam tako počutiš, me kontaktiraj!!!

To nekaj razlogov, zakaj sem še vedno samska. Mogoče se vam zdi, da pričakujem princa na belem konju, ampak ni tako. Rada bi samo, da je zveza nekaj iskrenega in resničnega, da ni prisiljena, ampak da je zdrava. Torej ni nekaj, zato da ne bi ostal/a sama. Res sem rajši sama in uživam v samskem življenju, kot pa bi bila nesrečna v zvezi. Seveda pa na mojo odločitev, kdo bo nekoč oče mojih otrok, vpliva tudi karakter osebe, ne samo zunanjost. Karater je 80 % bolj pomemben kot zunanjost (20 %). 

Če te zanimam ali sem se te dotaknila z zapisom in imaš med 20 in 31 let ter si visok vsaj 185 cm ali več, me kontaktiraj. Ta objava je res malo dolga, a sem v njej zajela bistvo. Vsa vprašanja v komentarje ali družbena omrežja!!

Se beremo spet jutri!

Mavrična Eva


Kje me še lahko najdeš:
FB: Karin Boom 
Insta: Karin bum ali pa Mavricna_Eva_blog
Snep: Karinlove33
Tik tok: Karinboom3
Spletna stran fb: Hobiji blog + group
Mail: karla.orazem@gmail.com

Komentarji

  1. Zivjo. Sej ce seksas ni nujno da otroke delas, uporabis kondom, kontracepcijo, to je bolj za zabavo, zdaj ko smo mladi. Lp your biggest fan

    OdgovoriIzbriši
  2. Ves Karin, objava je sicer čisto v redu. Ampak malce se loviš v protislovja. Najprej trdi, da ti največ pomeni značaj, končaš pa z videzom (višino) in starostjo, ki na koncu dneva ne pomenita ničesar. Znaš biti v hudi dilemi, ko se boš z nekom res dobro ujela, vse bo super delovalo, pa bo reči o nižji od tvojega kriterija...ali pa morda starejši. Že če gledaš statistiko, je večina partnerjev po starosti v razmaku nekje do največ 5 let, pa se loči vsak tretji par. Torej to ni najboljši indikator, da bo veza uspešna. Videz pa prav tako, saj se z leti spremenimo, lahko se nam kaj zgodi, zbolimo... Poudarjanje videza zveni tako, da je nekdo pripravljen na razhod, če se partner postara, zredi, zboli... To ni prav in veliko pove o človeku.

    Za začetek res bolj glej na zanimanja, ujemanje, sposobnost sobivanja in se ne obremenjuj z malenkostmi. Je v življenju še dosti pomembnejših stvari.

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar