Stvari, ki so mi v zimi všeč Blogmas #14

 Danes ti bom povedala, kaj je meni najbolj všeč pri zimi in jeseni.

1. Lučke; Kdo jih ne mara?? Vedno so tako pisane in osvetlijo še tako temne prostore. To je edini letni čas, ko me noči ni strah zaradi teme, ampak zaradi drugih zvokov. Kljub temu uživam v gledanju lučk, zame je to kot neke vrste pravljica. V mislih me vedno odnese nekam drugam. 


2. Sneg: Ne gre samo za delanje snežakov in kepanje. Meni je všeč tudi zasnežena pokrajina, ki me spet odpelje v čisto drug svet. Čarobno je.  


3. Knjiga: Branje knjig nekako ni moja najljubša stvar. Če me knjiga ne bo pritegnila, je ne bom več brala. Tako preprosto je. Res pa je, da me kdaj kakšna knjiga vseeno zanima, a je predolga in posledično traja precej dlje, da jo preberem. Knjigo ob 5-ih vstani in svet ti bo na dlani berem že več kot eno leto. Mogoče jo boš ti prebral/a z mano, ko jo bom objavila na blogu (seveda po delih). Zime si brez knjige vseeno ne morem predstavljati.


4. Čaj ali vroča čokolada; Kdo bi rad, da ga zebe?? Nihče!!! Se mi je zdelo. Tudi jaz tega ne maram, zato pozimi spijem veliko čaja ali vroče čokolade. Čaj, da se malo segrejem in čokolada, da se malce razvajam. 

To je za danes vse, se beremo spet jutri!

Mavrična Eva


Kje me še lahko najdeš:
FB: Karin Oražem
Insta: Karin boom ali pa Mavricna_Eva_blog
Snep: Karinlove33
Tik tok: Karinboom3
Spletna stran fb: Mavricna eva blog + group
Mail: karla.orazem@gmail.com

Komentarji