Stvari, ki se jih želim naučiti Blogmas #22

 Danes ti bom povedala za 5 stvari, ki bi se jih rada nekoč naučila. 

1. Izdelava spletne strani: Zdaj se verjetno sprašuješ, zakaj bi se to rada naučila, saj to vendar že  znam? V teoriji res znam, nekaj tudi v praksi. Ampak rada bi se tega naučila tako dobro, da bi potem to lahko počela sama od doma in imela od tega nekakšen zaslužek. Ali pa vsaj toliko, da sama naredim svojo spletno stran in si dam kljukico, da znam. 



2. Kodiranje: To je zelo težko, a se da naučiti. Je tudi del sestave spletne strani, zato se povezuje z njo. To bi se rada naučila, ker bi rada nekoč ustvarila tudi kakšno svojo igro.



3. Igre: Rada bi se naučila ustvariti svoje igre s kodiranjem na roblox ali pa bi naredila svojo igro, kot app. Rada pa bi se tudi naučila, kako je app sploh zgrajen. Nekaj podobnega kot je roblox. 

4. Blender: Glede na to, da bi rada imela svojo aplikacijo-igro, bi rada znala delati tudi na blenderju, v tem je osnova. Res je vse nekako povezano med sabo, kar je seveda super. 

 

5. Socialna omrežja: Rada bi se naučila zaslužiti s socialnimi omrežji. S tem se bom ukvarjala naslednje leto, vložila bom 70 % svojega časa v to oz. odvisno od tega, koliko me bodo rabili moji starši. 

Mislim, da je bilo želja res veliko in celo preveč. V svojem življenju bi se rada naučila veliko stvari, a je čisto premalo časa za vse. Jaz verjamem, da mi bo nekoč uspelo. In mi tudi bo. 

Mavrična Eva


Kje me še lahko najdeš:
FB: Karin Oražem
Insta: Karin boom ali pa Mavricna_Eva_blog
Snep: Karinlove33
Tik tok: Karinboom3
Spletna stran fb: Mavricna eva blog + group
Mail: karla.orazem@gmail.com

Komentarji