Moj veliki čudež!! blogmas #16

Zgodilo se je nekaj, za kar sem se trudila skoraj 2 leti.

Če me še ne poznaš, ne veš, da imam veliko težav z dedijem. Pravzaprav jih nimam več, ker je moj dedi umrl 2.6. 2021, torej skoraj 6 mesecev nazaj. On je bil velik trn v moji peti. Ni mi pustil, da pridem k mami, odkar sem zapustila internat. Mame v živo nisem videla malo manj kot eno leto zaradi dedija. Sedaj, ko ga ni več, je prišla v ospredje moja babi in imela je 2 pogoja, da lahko pridem k mami za več dni (vsaj za vikend):

1. pogoj je bil, da se cepim (kar sem storila).

2. Pogoj: Ni bil odvisen od mene, bil pa je, da se moja mami ozdravi raka (za to diagnozo je izvedela januarja letos). Tudi to se je zgodilo.

Izpolnjena sta bila oba pogoja, kar sem sama ugotovila v nedeljo, 17.10. 2021. To sem povedala mami ter jo vprašala ali lahko sedaj vpraša babi, če lahko pridem na obisk. Babi je tako zmanjkalo izgovorov in mi je pustila. K mami na obisk sem šla 31.10. 2021 do 5.11. 2021. Pri mami pa sem bila tudi 24.11. 2021. Vrnila sem se 14.12. 2021, verjetno bom morala kmalu nazaj. Končno sem spoznala novo mucko, ki jo je mami dobila kakšne 3 mesece nazaj. Zakaj jo je dobila in kako, bom povedala v kateri drugi objavi. Tega preobrata res nisem pričakovala, ampak uspelo mi je.

S tem se je današnja objava končala, se beremo jutri!!

Mavrična Eva

Inštrukcije

Kje me še lahko najdeš:
FB: Karin Oražem
Insta: Karin boom ali pa Mavricna_Eva_blog
Snep: Karinlove33
Tik tok: Karinboom3
Spletna stran fb: Mavricna eva blog + group
Mail: karla.orazem@gmail.com

Komentarji