Kako najraje preživim hladen dan Blogmas #12

Danes bom s teboj delila svoje navade za hladen dan. V mojih idejah boš gotovo našel/a tudi nekaj idej zase. 

1. Knjige: Med prazniki veliko ljudi bere knjige. Saj to je super, a jaz se nekako ne morem pripraviti do tega. Rada pa bi že nekaj časa do konca prebrala knjigo, ki mi bo zagotovo pomagala, da bi vstajala ob 5h zjutraj. Priporočam vam jo za branje!! 

 

2. Kakav ali vroča čokolada: Brez tega si sama ne predstavljam praznikov. Gotovo si jih tudi ti ne. Najraje imam, da je čokolada gosta in s smetano ali s penicami. Lahko je tudi prelita s čokoladnim ali karamelnim prelivom. Lani sem na blogmasu objavila recept za vročo čokolado, ki ni gosta, ampak je še vedno super in jo redno delam doma. Naredim jo tudi poleti, saj mi včasih tudi takrat zadiši nekaj  čokoladnega ter toplega.

3. Serije: V božičnem času rada gledam serije, ker itak nimam kam iti. Sploh pa je takrat mrzlo, zato se držim večinoma lepo doma.

  

4. Filmi: Obožujem božične filme, veliko sem jih že videla in veliko jih še bom. Eno leto sem celo mislila, da sem videla že vse. Na Divi vsako leto okoli božičnega časa predvajajo veliko božičnih filmov, cele dneve od 7h do 12h ponoči. Ni čudno, da sem mislila, da sem videla že vse. 

5. Računalniške igre: Ko je mraz in ne vem, kaj bi počela, rada igram vse mogoče igre. Še najraje pa najdem kakšno novo igro v aplikaciji Roblox (gre za app, ki ga lahko imaš v računalniku, tablici ali celo v telefonu), je v angleščini in je res zabavna. Nikoli ni dolg čas in vedno najdeš igro zase. Meni je tam ime Bloogler20, če bi me rad/a dodala. App je brezplačen! Na sliki je ikona Roblox-sa.


To so moje ideje za preživljanje dolgega časa ali pa hladnega zimskega dneva. 

Pa smo prišli do konca objave, se beremo jutri! 

Mavrična Eva


Kje me še lahko najdeš:
FB: Karin Oražem
Insta: Karin boom ali pa Mavricna_Eva_blog
Snep: Karinlove33
Tik tok: Karinboom3
Spletna stran fb: Mavricna eva blog + group
Mail: karla.orazem@gmail.com

Komentarji