Novosti na mojem blogu

 Ojla vem, da ta mesec ne pišem objav oziroma jih ne objavljam. To je zato, ker se pripravljam na blogmas, ki se začne čez 3 dni. Jaz se veselim, ker bo letos zelo pester.

Trudila sem se, da boš izvedel/a čim več novih stvari in se ob tem kaj naučil/a. Naslednje leto bo tudi zelo pestro komaj čakam. 

Prišlo bo nekaj novih stvari, mogoče kako moje raziskovanje, ki lahko pride prav tudi tebi ali pa bodočim blogerjem/blogerkam. Ponujala bom mentorstvo in ti pomagal pri izdelavi svojega bloga, za tiste ki so to želijo. 

Seveda bo ta možnost za enkrat brezplačna (če si želiš lahko tudi plačaš, ni pa obvezno). 

Sama bom začela naslednje leto raziskovati, kako bi lahko zaslužila z blogom. Brala sem, da so mnogi zaslužili že po 3 mesecih pisanja (brala sem objave ljudi , ki pišejo v angleščini) . Jaz pa ga pišem že skoraj 3 leta pa še vedno nič ne zaslužim. Tega imam iskreno malo dovolj zato bom z tabo delila  kako bom to speljala in kaj bom poskusila ter če res deluje. Dala bom tudi nasvete za ideje kaj pisati v blogu na začetku. Kaj ob drugih mesecih ali letnih časih in podobno. Vem da je v Sloveniji malo težje zaslužiti z blogom, kot v državah ker govorijo angleško, ampak sem pripravljena na ta boj.

Skratka obeta se pestro leto tako zame, kot tudi zate, ki to bereš. 

Mnogi mislijo, da mi ne bo uspelo ali da živim v oblakih ja to je nekako res a se trudim svoje želeje prilagoditi na okolico, svet v katerem živim. Želje niso tako velike so pa po mojem uresničljive. 

Potrebuješ mentorico za svoj blog mi piši na družbenih omrežjih ali na gmail in takoj začnemo. 

Mavrična Eva


Kje me še lahko najdeš:
FB: Karin Oražem
Insta: Karin boom ali pa Mavricna_Eva_blog
Snep: Karinlove33
Tik tok: Karinboom3
Spletna stran fb: Mavricna eva blog + group
Mail: karla.orazem@gmail.com

Komentarji

  1. Lepo, da počasi napreduješ.🙂
    Želim ti veliko uspehov 💪

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar