Slovo od bloggerja

Ojla!!

Jaz sem nazaj, a ne za dovgo. 

Veliko se je dogajalo s tem pa se končuje moje ustvarjanje na bloggerju. Tu sem preživela čudoviti dve leti in 5 mesecev. Naučila sem se veliko novega. Veliko se še morem!!

A kot je v življenju, je tudi v karieri. Enkrat enostavno pride čas slovesa, seveda se nisem odločila da bom končala z bloganjem samo šla bom na nov nivo oziroma novo stopnjo. Čas je za spremembo. 

Ne vem če se zavedaš, ampak ti dve leti sem objave zate ustvarjala brezplačno!!! Sedaj pa sem pripravljena iti korak naprej. To bom storila z menjavo spletne strani in začela služiti z oglasi in ogledi na blogu. 

Če bi rad/a tudi ti pisal/a svoj blog  mi seveda to sporoči. Z veseljem ti pomagam uresničiti to željo, ker se z trudom in velikimi željami enostavno da narediti popolnoma vse. Tudi če je vs svet proti temu.!!!

Med mojo odsotnostjo sem pripravljala novo stran in, ker ta postopek traja nekaj časa. Poleg tega pa sem imela tudi hujšo težavo z stranjo (nekdo je rekel da bo nekaj naredil brezplačno nato pa je zahteval plačilo). Imela pa sem tudi težave doma in zato je tudi trajalo tako dolgo. Se opravičujem

Skratka prišlo je do izkoriščanja in se je stran šele zdaj uspela vzpostaviti ozeroma mi jo je včeraj uspelo končno nrediti manjka še kaka objava in nekateri manjši popravki. Stan že stoji in si jo lahko takoj pogledaš nove objave pa tudi pridejo zelo kmalu. 

Na novi spletni strani bom spet delala sproti in imela plane za uspeh in podobno. 

Tu dajem še nov link, ker najdeš moj blog v novi podobi in novem izgledu ter stari vsebini, s starim namenom in novimi objavami.  www.mavricnaeva.net 

To je zadnja objava tukaj ostale bojo na Wordpress-u. Se vidimo tam!!!

Mavrična Eva


Kje me še lahko najdeš:
FB: Karin Oražem
Insta: Karin boom ali pa Mavricna_Eva_blog
Snep: Karinlove33
Tik tok: Karinboom3
Spletna stran fb: Mavricna eva blog + group
Mail: karla.orazem@gmail.com

Komentarji