Moj dan 13.7.2021

 Danes bom govorila o dnevu, ko sem se po dobih 2h letih spet šla kopat v toplice. Trajalo je le nekaj ur. Bilo pa je super. 

Dan se je zame začel že okoli pol 6h zjutraj, ko sem se zbudila budilko sem imela naštimano za ob 7h. Pred odhodom sem morala iti še na test za covid in ga opravila z cvekom. Na rezultat sem čakala ravno do prihoda v toplice. Prispeli smo okoli 9:30. 

Preobleči se mi ni bilo treba saj sem si že doma oblekla kopalke tako, da sem se samo slekla dala stvari v omarico, in sem bila pripravljena na skok v bazen. No bolje rečeno za iti v bazen, ker se vanj ne sme skakati. 

Tam so imeli tobogane zato sem se spustila po njih. Bilo je res noro. Nikoli nisem še šla tako zelo hitro in na splošno ne maram hitrosti (in ja preživela sem(čudežno)). 

Ko sem se naveličala vode okoli 12:15 sem se šla še umit in malo posušit. Se preobleči in pospraviti stvari( kopalke brisačo). Kosilo smo pojedi v fansi restavraciji,. Seveda sem vse kar smo jedli slikala in si celo zapomnila kaj je kaj(večinoma). 

                           To je grahova juha. Ob robu je na drobno narezani(sesekljani) orehi. 


To je piščančja solata. Ni moje naročilo!


To sem naročila jaz So pa makaroni z zelenjavo, piščancem in ribanim sirom. Ti trakci so dihidrirana cvetača(v bistvu ne vem točno). Ob robu so arašidi.

To je govedina. Spodaj je zelje in krompir v kroglji. ter nekaj zelenjave. Ob robu so bučna semena.


     To je vegi kosilo zelenjava, ajdin pire, kaj je ta omaka res ne vem in pa bučna semena.

Tu pa je še sladica pankota z breskvino (ne vem kaj). Čokoladna kepica sladoleda. Po vrhu pa so koruzne drobtine ali nekaj takega.

Tako je bilo moje kosilo tega dne do naslednjega dneva nisem jedla več popolnoma nič. 

Se beremo spet čez 3-4 dni. 

Karin Boom


Kje me še lahko najdeš:
FB: Karin Oražem
Insta: Karin boom ali pa Mavricna_Eva_blog
Snep: Karinlove33
Tik tok: Karinboom3
Spletna stran fb: Mavricna eva blog + group
Mail: karla.orazem@gmail.com

Komentarji