Bližnje srečanje s posilstvom!!

 Danes ti bom povedala, kaj se mi je zgodilo, ko sem bila stara 7-8 let. 

Veliko ljudi mi je reklo, naj se soočim s svojim strahom do spolnosti in naj v to grem, ampak, če se ti v mladosti zgodi taka stvar, kot se je meni leta 2006 ozirom 2007, je moj strah takoj opravičen. 

Mami pravi, da sem imela bližnje srečanje s pedofilom. Ja prav si prebral/a pri mojih 7-8 letih. 

Zgodilo se je nekega poletnega dne. Peljala sem se s skirojem okoli po ulicah (imela sem določen krog). Na poti sem nekaj dni/tednov srečevala nekega moškega, ki mi je vsakič, ko sem šla mimo njega, dal twiks ali plačal sladoled ali neko sladkarijo. 

Dokler nekega lepega poletnega dni ni rekel: No punčka jaz ti bom vsakič, ko boš prišla, dal neko sladkarijo, če se bova midva malo dojčkala. 

Takrat me je zagrabila panika, saj nisem dobro vedela, kaj to sploh pomeni, a sem zaradi lastne varnosti to povedala svojim starim staršem (dediju in babi). Takoj sta ukrepala in še isti dan smo šli na policijo. Spomnim se, da je bila noč in da sem imela medvedka. Tu je še slika tega medvedka:


Moški ni bil obsojen na zapor, ker o tem ni bilo oprijemljivih dokazov, zato so ga kmalu izpustili. Samo na ugovarjal me je k sreči sem to pravočasno ustavila. In čez nekaj let je umrl naravne smrti,

Ta moški je imel ženo, ki je kasneje hodila k mojim starim staršem težiti, kako so to lahko naredili njenemu nedolžnemu možu. 

Zgodba bi se tu morala končati, a se ne. Njegova žena je po 13 letih spet nekje v mestu srečala mene med nakupovanjem takrat sem, imela 20 let in mi spet težila zaradi tega dogodka, ki je zgodil takrat 13 let nazaj. Domnevam, da bo ona do smrti nosila zamero do mene, čeprav njen mož ni dobil zaporne kazni. 

Karin 


Kje me še lahko najdeš:
FB: Karin Oražem
Insta: Karin boom ali pa Mavricna_Eva_blog
Snep: Karinlove33
Tik tok: Karinboom3
Spletna stran fb: Mavricna eva blog + group
Mail: karla.orazem@gmail.com

Komentarji

Objavite komentar