Polna luna - ščip

 Ojla!



Danes bom govorila o vplivu polne lune na nas. Zakaj ta tema ravno danes??

Včeraj zvečer sem namreč prvič v življenju začutila pritisk v ušesu doma. Nikoli se mi to še ni zgodilo in res se čudno počutim slabo mi, je. 

Pa sem rekla očiju, zakaj mam pritisk v ušesih še nikoli ga nisem imela. In mi je povedal, da je za to kriva luna. V času polne lune smo obrnjeni na glavo. To naj bi vplivalo na pritisk v ušesih.

Zemlja je okrogla (znanstveniki so to, že neštetokrat dokazali). Zato se zemlja vrti in smo vsak mesec dva dni obrnjeni na glavo. 

Ko je polna luna, je najbolje biti, kar doma, saj se takrat zgodi največ nesreč, ker se vsi čudno počutimo in je za našo varnost boljše ostati doma ali pa biti previdnejši na cesti. 

Moj oči pravi, da če je polna luna na sredo, se bo zgodilo nekaj slabega. Ko je nazadnje bila polna luna na sredo se je začel Covid 19. Bilo je na moj rojstni dan 4.3.2020. Tisti dan smo v Sloveniji potrdili prvega bolnika z Covid 19. To je verjetno zgolj teorija, ampak ni ravno iz konteksta. 

Kaj pa o tej teoriji praviš ti?? Povej svoje mnenje v komentar!!! Ali pa meni osebno na mojih omrežjih.

Malo sem brskala po internetu o vplivu polne lune in našla to: 

Kako vpliva na naše razpoloženje

Ob času polne lune smo bolj občutljivi, dojemljivi in čuječi. To je čas, ko je treba stvarem priti do dna, ko vse skrito pokuka na plano, ko ne moremo delati drugače, kot je edino prav.
Sonce in Luna si stojita nasproti in drug drugemu kažeta svoj pravi obraz. Zato močno čustvujemo in hitro reagiramo na vsak izziv iz okolja. V ozračju je spet več energije (par dni pred ščipom vlada napetost, pogoste so hude prometne nesreče, ljudje so razdražljivi in žal je to tudi obdobje, ko lahko pričakujemo več nasilja, umorov ipd. Ženska, ki ima mesečno perilo ob polni luni, krvavi močneje, več je (tudi prezgodnjih) porodov.
Pojdite ven, med ljudi, izogibajte pa se pomembnim pogovorom - to ni primerno obdobje za nasprotovanje. Izogibajte se tudi kirurškim posegom in puljenju zob, če je to seveda mogoče.
Ko Luna pada - od polne do prazne Lune - je čas za biznis in materialne zadeve.

To je bilo za danes vse. Sama sem izvedela veliko novega. Vem, da si tudi ti.

Se beremo spet čez nekaj dni.

Karin Boom


Kje me še lahko najdeš:
FB: Karin Boom 
Insta: Karin bum ali pa Mavricna_Eva_blog
Snep: Karinlove33
Tik tok: Karinboom3
Spletna stran fb: Hobiji blog + group
Mail: karla.orazem@gmail.com

Komentarji

  1. Jaz menim, da je dosti luninega vpliva možno pripisati učinku placeba. Pač smo vzgojeni v to, da mora ob polni luni biti nekaj narobe ali zmešano, pa to potem prikličemo nase. Moč misli je namreč precej močnejša, kot priznavajo...

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar