Nateg leta

 Danes ti bom povedla, kaj sem ušpičila. 

Kot veš, je bil pred 14 dnevi 1.4. oziroma 1 april. Odločila sem se, da bom svoje prijatelje na Facebooku in Instagramu pa tudi na Snepchatu nategnila, da sem noseča. 

Zakaj sem se na koncu odločila za ta nateg, ki je bil res epski. Moj prijatelj ima dekle in mi je tisti dan rekel, da sta šla narazen (ja tudi sama sem bila nekaj časa vanj, ampak se nisem umešala v njegovo zvezo, nisem ga zares hotela zase. Če vidim, da nekaj ne gre potem to pustim pri miru). Zdelo se mi je res čudno a sem nasedla. Potem sem se spomnila, da sem prejšnji dan poskušala nov outfit za poletje.


Tako sem videti. Na sliki se jasno vidi moj trebušček, ki si ga, nisem naredila iz blazine res se mi ne, bi, dalo s tem ukvarjat. Sama sem res ponosna na svoj trebušček. Meni je zakon. Kaj o tem misliš ti?? (zapiši v komentar) 

Moja prvo aprilska šala je res uspela, ker od 50 tih, ki so mi pisali jih, je vsaj 30 ljudi nasedlo. Ja kaj naj rečem res se znam norčevati iz sebe. 

Da ne bo pomote, rada se delam norca iz sebe. V šali sem seveda tudi mislila na to, da si nekoč želim imeti otroke, a nekako nisem hotela klicati hudiča (če bi rekla, da sem si zlomila roko ali, kaj podobnega). Naredila sem dve stvari v eni, torej ja norčevala sem se iz SEBE in povedala oz. izrazila sem svojo ŽELJO. Oboje je del mene in mi je všeč, zakaj pa ne več za manj hehe. 

Tak je bil moj prvi april. A imaš tudi ti najboljšo šalo za prvi April, zapiši jo v komentar, da se malo nasmejimo. Mogoče, pa kdaj objavim meni najljubše šale za 1 april. 

Se beremo spet čez nekaj dni.

Karin Boom


Kje me še lahko najdeš:
FB: Karin Boom 
Insta: Karin bum ali pa Mavricna_Eva_blog
Snep: Karinlove33
Tik tok: Karinboom3
Spletna stran fb: Hobiji blog + group
Mail: karla.orazem.@gmail.com

Komentarji

  1. Heej Karin, ni problema, trebušček ti ful paše :D

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar