Neznano

Na kaj pomisliš, ko slišiš besedo neznano? Ne neznane besede, stvari, poti, kraje? Jaz imam rada neznane stvari, saj mi tako postane neka stvar zanimiva, postanem radovedna in si želim čim prej izvedeti vse o njej. Kadar počnemo nekaj, kar je monotono in nas ne zanima, nam postane dolgčas. Tako je bilo npr. v šoli, ko sem morala narediti popravni izpit iz zgodovine v 7. razredu. Mislila sem, da sem si pokvarila cele počitnice. Na koncu pa sem ga naredila v prvo in imela še dva meseca počitnic. Svetujem ti, da se v osnovni šoli pridno uči, saj boš imel večjo možnost priti na dobro srednjo šolo. Dobro premisli, kam se boš vpisal. Razmisli, kaj si želiš v življenju početi. Izberi nekaj, kar te zanima, ne nekaj kar bodo zate izbrali starši, da se ne boš dolgočasil in na koncu še 500x pustil šole in se prepisal drugam. Včasih moramo v življenju dati prednost neznanim stvarem, zapustiti svojo cono udobja in preprosto tvegati.

Vem, da ti je bila objava všeč, zato mi pusti kakšen komentar. Vesela ga bom!

Se beremo spet čez 3-4 dni. 


Karin Boom

Kje me še lahko najdeš:
FB: Karin Boom 
Insta: Karin bum ali pa Mavricna_Eva_blog
Snep: Karinlove33
Tik tok: Karinboom3
Spletna stran fb: Hobiji blog + group
Mail: karla.orazem.@gmail.com 

Komentarji

  1. Ni najboljša tolažba... Žal življenje ni potica in velikokrat moramo na poti do nekega rezultata premagati veliko situacij, ki niso fajn, še manj pa zanimive, a jih moramo vseeno narediti.

    Tudi glede študija je podobno...vse preveč se izbira po liniji najmanjšega odpora (torej dosti ljudi išče študij, kjer ni matematike/fizike/biologije...vstavi nepriljubljen predmet po želji), premalo pa glede na to, kar prinese neko dobro zaposlitev. Od veselja je bolj malo haska, če ne dobiš službe ali delaš nekaj, kar ne prinaša nekega zaslužka. Saj že ime "služba" pove, da tja hodimo zaradi zaslužka, ne zato, ker rabimo zabavo, ali ker se nimamo kam drugam dati. Res, redkim uspe najti delo, ki je obenem tudi užitek, a so redki...zato se ne preveč zanašati na to.

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar