Moji nerodni trenutek v vrtcu - Čas zame

 Danes ti bom povedala svoj nerodni trenutek v vrtcu oz.  kar dva. En je prekratek za celo objavo. 

Bila sem v vrtcu in itak otrok stara ene 3-4 leta. Mene je zanimal kak je drek na dotik. Zato sem ga en dan iz wc-ja vzela ven. Vsi so bli uno joj Karin kaj pa teb ni jasn?? Itak sem ga potem vrgla nazaj v wc školko. Ma vseeno je smešno. 

2 dogodek sicer ne vem al se je zgodil al ne ampak mi je bil smešen. Težava je tudi ta, da se ne morem spomnit, a je bil resničen ali pa sem samo sanjala. Včasih se mi zdi tako realistično, a potem me spet prešimi misel, da so bile le sanje. 

Dogodek se je zgodil na hodniku vrtca. En otrok je prišel v vrtec bolan in pripeljal ga je njegov oče. Ki z njim že bil 14 dni doma in zaradi službe ni mogel biti dlje. 

Ko je učiteljica spoznala, da je še bolan je otrok začel vpiti: Jaz sem bolna jaz morem domov. Jaz sem bolan jaz morem domov. Jaz sem to le opazovala in bilo mi je neznansko smešno. 

Povedala bom še en dogodek, ki se ni zgodil meni ali pač. No ja en dan sem pred vrtcem videla nekoga ki je lulal moški spol. 

To so bili 3 je dogodki iz vrtca hehe men se zdijo res smešni.

Če imaš tudi ti kak dogodek iz vrtca, ki se ga spomniš. Zapiši v komentar!!!

Naslednjič povem kako zgodbo kako sem buhala po razredu in na letovanju s šolo ali kaj podobnega. V komentar napiši kako svojo zgodbo, ki se ti je zgodila ali pa katero bi rad/a slišal/a prihodnjič iz osnove ali srednje šole.

Se beremo spet čez 3-4 dni. 


Karin Boom

Kje me še lahko najdeš:
FB: Karin Boom 
Insta: Karin bum ali pa Mavricna_Eva_blog
Snep: Karinlove33
Tik tok: Karinboom3
Spletna stran fb: Hobiji blog + group
Mail: karla.orazem@gmail.com 

Komentarji