5 mojih najljubših risank iz otroštva

 Danes bom z vami delila svoje najljubše serije oz. risanke iz otroštva. 

  1. Rori- Dirkalnik; 
Rori je prijazen, pameten in radoveden dirkalni avto. Je tudi poln energije, zato v preveliki vnemi pri raziskovanju sveta nemalokrat zabrede v težave, vendar se potem vedno odkupi. Sicer živi na dirkališču, kjer ima polno prijateljev, najboljši med njimi pa je mehanik, ki skrbi, da so Rori in ostali avtomobili vedno v dobri kondiciji. 
      
 2. Profesor Baltazar: 

 Profesor Baltazar je animirana televizijska serija za otroke o starem izumitelju, ki je sposoben rešiti vse težave z uporabo svojega čarobnega stroja. 

3. Traktor Tom; 

Na idiličnem podeželju v Brešah živijo pogumni traktor Tom s prijatelji – z gospodarico Eli in pomočnikom Timom ter s pravo malo čredico živali in kmetijskih strojev. Skupaj se zabavajo na Veseli farmi in pridno delajo na polju, v sadovnjaku in na travniku. Nesreča nikoli ne počiva, pravijo, vendar na pomoč vedno priskoči iznajdljivi traktor Tom, ki težave rešuje z obilico humorja in dobre volje, predvsem pa z veliko mero potrpežljivosti.

4. Yoohoo in prijatelji; 

Nekoč so na rajskem planetu Jutopiji živeli Yoohoo ter njegovi prijatelji in skrbeli za drevo življenja. A zaradi nesrečnega naključja semena drevesa življenja odnese neznano kam in nad Jutopijo se zgrnejo temni oblaki. Da bi našli izgubljena semena in rešili Jutopijo, se Yoohoo in prijatelji odpravijo na Zemljo.

5. Cofko cof; 

Cofko Cof je medvedek koala oblečen v rdeče hlače. Je zabaven in ima zelo rad pustolovščine. Pri njegovih pustolovščinah pa mu nikoli ne manjka družbe, saj ima veliko prijateljev. 


Se beremo spet čez 3-4 dni. 

Karin Boom


Kje me še lahko najdeš:
FB: Karin Boom 
Insta: Karin bum ali pa Mavricna_Eva_blog
Snep: Karinlove33
Tik tok: Karinboom3
Spletna stran fb: Hobiji blog + group
Mail: karla.orazem.@gmail.com

Komentarji