Zanimiva, iskrena, zabavna# Blogmas 21

 Danes bom opisala sebe v treh besedah. 

Zanimiva: 

Menim, da sem zanimiva, ker imam vedno na zalogi kakšno hudo zgodbo in kakšen nauk. Vedno vem, kaj človek potrebuje in mu dam kakšen dober nasvet. Vedno imam na zalogi kakšno smešno zgodbo ali pripetljaj iz svojega vsakdanjega življenja. 

Iskrena: 

Meni se zdi, da sem bolj brutalno iskrena, ker povem iskreno na brutalen način. Malo v hecu. Sem pa precej raje iskrena, kot pa da lažem in imam potem slabo vest. Raje povem naravnost, kot govorim za hrbtom. Če bi to kdo naredil meni (to počnejo), bi raje videla, da mi te osebe povejo stvari v faco, kot pa izvem od drugih. Iskreno precej manj boli, če nekomu nekaj poveš iskreno v obraz, kot pa da sliši od drugih. Če govoriš za hrbtom, si reva in nimaš poguma niti posluha za ljudi. Povej naravnost, bo prej mimo. 

Zabavna: 

Prej sem omenila, da imam veliko smešnih zgodb na zalogi. Ja, res znam spraviti ljudi v dobro voljo. Nekateri pravijo, da sem smešna in imam smisel za humor, ja mogoče res. To na sebi res cenim in spoštujem. Kdaj pa se lotim tudi kakih nagajanj očiju ali mojemu mačku, hehe. Smeha nikoli preveč in baje je celo zdrav. 

Tako prišli smo do konca te objave, če te kaj zanima piši v komentar in se naroči, se beremo spet jutri. 


Mavrična Eva

Kje me še lahko najdeš:
FB: Karin Boom 
Insta: Karin Boom ali pa Mavricna_Eva_blog
Snap: Karinlove33
Tik tok: Karinboom3
Spletna stran fb: Marična Eva blog + group
Mail: karla.orazem@gmail.com 

Komentarji