Zaključek leta 2020

 Leto 2020 se poslavlja. Jaz grem danes na neko zabavo. Brez skrbi vse v omejitvah. 

Kaj se je vse zgodilo v letu 2020, si morate misliti? Ja, prišla je ta korona in imela sem super prvi dan v službi. Na žalost ni trajalo dlje kot en dan. 

Spoznala sem, da ljudje nikoli nismo zadovoljni. Kaj bi rada s tem povedala? 

Pa si poglejmo en primer. Ko sem še hodila v šolo, sem si želela biti ves čas doma. Zdaj, ko ne hodim v šolo, mi je doma dolgčas (sem v iskanju službe, ki mi bo všeč). 

Skratka, vsi smo si vedno želeli, da ne bi bilo pouka. Ali pa bi ta potekal od doma. No, ta želja se je uresničila. In kaj se je sedaj zgodilo? Spet bi vsi radi šli nazaj v šolo, ker ste se doma naveličali biti. Noro, kajne?

Človek se vpraša: Kdaj za vraga boste vsi zadovoljni??? Kaj se mora zgoditi, da bi končno bili vsi srečni??

Odgovor na oboje je to, da smo si različni in da nikoli ne bomo vsi srečni. Če pa želimo biti srečni, potem moramo za to poskrbeti sami. Za začetek se lahko več smejimo in mislimo pozitivno. To je kot neki recept za srečo. 

Saj vem, zašla sem. Vseeno vam želim srečno novo leto, ki prihaja in je tako rekoč že pred vrati. Samo še nekaj ur nas loči do njega. Če še česa nisi naredil/a v tem letu, potem imaš le še nekaj ur, da to storiš. Prihodnje leto bo vsekakor drugačno. Življenje, kot ga poznamo, nikoli več ne bo enako. 

A še kdo poleg mene komaj čaka, da vidi, kaj se bo zgodilo in kaj ti bo prineslo življenje???

S to mislijo zaključujem tole objavo. Se beremo v novem letu!!!!


Lep pozdrav, mavrična Eva


Kje me še lahko najdeš:
FB: Karin Boom 
Insta: Karin Boom ali pa Mavricna_Eva_blog
Snap: Karinlove33
Tik tok: karinboom3
Spletna stran fb: Marična Eva blog + group
Mail: karla.orazem@gmail.com 

Komentarji