Najlepše misli o božiču #Blogmas 24

 Danes bom s tabo delila misli, ki so meni najbolj všeč in, ki me osrečujejo ne glede na situacijo v kateri sem se znašla. 

1. Včasih je dobro narediti pavzo pri iskanju sreče ... in preprosto samo biti srečen. 

Ja, trenutno sem srečna. Imam sicer dovolj skrbi, ki jih nekako dajem na stranski tir in tako sem srečna  ta trenutek. Mene najbolj osrečujejo ljudje, ki so videti srečno in veselo. To so zaljubljenci in pa mačke ( je vem, da niso ljudje, so pa živa bitja). 


2. Preteklost ne sme biti senca, ki ti sledi na vsakem koraku. 

Moj oči še vedno na neki način živi v preteklosti in to me moti. Tudi sama se kdaj oziram nazaj, ampak ne, ker bi rada kar koli spremenila. Ker bi rada razumela zakaj se je vse zgodilo in kako sem dejansko pristala tu kjer sem. Torej nazaj gledam, da lahko na kratko povem kaj vse sam prestala, da sem danes takšna kot sem in ker bi rada sama pri sebi razčistila, da za večino stvari obstaja logična razlaga in je vse to imelo smisel ( Joj, kako sem zakomplicirala, še sama ne vem, če kaj razumeš). 

S sliko želim povedati, da naj senca izraža prihodnost in ne preteklost.

3. Ko zunaj po snegu zadiši, pesem sliši se iz mest in vasi. Dlan naj poboža ljudi sveta, naj iskren bo božič polen upanja. 

Vse, kar nam ostane, je upanje na boljši jutri. 

Nikoli ne izgubi upanja!!!!

4. Naša prihodnost je odvisna od več stvari, predvsem od nas samih. 

Tega bi se morali vsi zavedati, ne počni nekaj, kar boš v naslednji minuti obžaloval/a. Jaz se tega zavedam, ampak včasih pa tudi pozabim. Mogla bi se precej bolj. 

Tako si jaz predstavljam svojo prihodnost. 

5. Naj ti v 2021 srce na novo zaigra, naj žalost tvojega naslova ne pozna, ljubezni, sreče, zdravja kar se da, to ti voščim iz srca.

To je moje voščilo zate. Res je iz srca, lep Božič. 

Lep pozdrav, mavrična Eva


Kje me še lahko najdeš:
FB: Karin Boom 
Insta: Karin Boom ali pa Mavricna_Eva_blog
Snap: Karinlove33
Tik tok: karinboom3
Spletna stran fb: Marična Eva blog + group
Mail: karla.orazem@gmail.com 

Komentarji