7 mojih najljubših božičnih filmov #Blogmas 5

Danes ti bom povedala, kateri so moji najljubši božični filmi. Naštela in opisala jih bom 7. To sem nameravala objaviti jutri, a je eden izmed filmov na sporedu že danes (na pop tv), zato sem se določila, da bo prej objavljen. Vse filme sem si pogledala na divi.  

1. Vrnitev v božič: 

Film govori o Hanni, ki se s pomočjo kometa znajde v letu 2016. To je natanko 71 let po njenem času. Dela kot medicinska sestra v bolnišnici. Ko pride v leto 2016, sprva ne ve, kaj se je zgodilo in zakaj. Kmalu pa spozna nekega moškega, ki ji pove, da je on tisti fantek, ki ga je nekoč slikala in ki verjame v čudeže. Sama ne ve, kako naj se vrne nazaj domov. Pomaga ji prijateljica iz bolnišnice, ki je sedaj že stara in redko kdaj kaj reče. Pove, da ji bo pomagal komet, ki pride vsake 71 let. Hanni pa še vedno ni jasno, zakaj je prišla v čas 71 let v prihodnost. Tako spozna, da je naredila veliko za to, da je v prihodnosti vse tako kot mora biti. V letu 2016 gredo pred kamen ljudi, ki so padli v vojni in Hanna ugotovi, da tam ni imena njenega moža. Sama je namreč prepričana, da je padel (umrl) v vojni. Kmalu spozna, da se je njen mož vrnil domov. Tako se zgodba tudi konča. 

To je moj opis filma. Mogoče je malo nejasen, zato bom dodala še opis iz interneta: 

Medicinska sestra (Hanna) v 2. svetovni vojni se znajde v letu 2016, kjer spozna moškega, ki ji pomaga odkriti pomeni božiča.


2. Božična menjava: 

Enojajčni dvojčici se odločita, da za božič zamenjata vlogi in na koncu preživita najlepši božič v življenju. 

Na sporedu Dive že danes ob 1:45 zjutraj, če nimaš ogleda nazaj si zamudila/zamudil. Bo pa spet jutri na divi ob 14:10. 

3. Božični čevlji: 

Ko ostane trgovka Noelle na božični večer ujeta v veleblagovnici, v kateri dela, se mora soočiti z duhovi preteklosti, sedanjosti in prihodnosti. 

To bo na sporedu v četrtek ob 8:40 zjutraj na divi!!!

4. Božič v Evergreenu 

Veterinarka si ob sneženi krogli zaželi, da bi imela najbolj romantičen božič v življenju, vendar se stvari ne odvijejo po njenih pričakovanjih. 


5. Božič v Evergreenu: Pisma Božičku (to je kot drugi del)  

Ko se Lisa za božič vrne v domači kraj in ugotovi, da so priljubljeno trgovino z mešanim blagom zaprli, prebivalce pozove, da bi trgovino rešili.


6. 12 dni do božiča: 

Novinarka Maggie po dolgem času naleti na radijskega voditelja Mitcha, ki je njena simpatija že iz najstniških let. Ko izve, da je Mitch postal zagrenjen in se ne veseli božičnih praznikov, se Maggie odloči, da mu bo zopet pomagala odkriti čar božiča. Maggie se prelevi v skrivnega božička, ki Mitchu naloži različne naloge. Mitch svojo izkušnjo deli s svojimi poslušalci. Toda kmalu se Maggie znajde pred težko odločitvijo, saj ji šef naroči, naj razkrinka skrivnega božička. Bo Mitchu priznala, da mu je ona pošiljala darila??

Zgoraj govorim ravno o tem filmu!!! Ta se bo predvajal jutri, na pop tv ob 16:15! Ne zamudi, če ga še nisi vedel/a. 


7. Božična zgodba sprehajalke psov: 

Luce Lockhart je lepa, ima popoln okus in smisel za notranje opremljanje, vendar je vse to površinsko in ni povezano s čustvi in prijateljstvom. Tik pred božičem izve, da njen fant Derek z njo ni imel resnih namenov. Draga ura, ki mu jo je kupila za darilo, je izpraznila njen bančni račun, njena starša pa sta v Afriki. Ko jo soseda Missy prosi, naj pazi na njenega psa, Luce pristane - vendar samo zato, ker potrebuje denar. Psi je ne zanimajo. Ob božiču pa se vse spremeni, ko v parku spozna študenta veterine Deana.


To je moj izbor filmov za božič. 

Mavrična Eva

Kje me še lahko najdeš:
FB: Karin Boom 
Insta: Karin Boom ali pa Mavricna_Eva_blog
Snap: Karinlove33
Tik tok: Karinboom3
Spletna stran fb: Marična Eva blog + group
Mail: karla.orazem@gmail.com 

Komentarji